Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalallalaalallalalalall

WASZE REKORDY W ODCHUDzANIU

Polecane posty

Gość Grubciaa
30kg w 7 miesiecy na Dukanie, dalej sie odchudzam. A wczesniej udalo mi sie zrzucic 15kg w 2tyg, prawie nic nie jadlam i 2h dziennie na silowni.

Gość asassssss
up

Gość hieronia
wpisujecie swoje sukcesy!

Gość jajar
up!!

8kg w m-c dzisiaj dostałam nowe tabletki na odchudzanie. Mam nadzieję, że z ich pomocą, trochę inną dietką uda mi się zrzucić...

Gość a ja schudlam kiedyś
z 70kg na 58kg nie jadłam chleba i ziemniaków i bez problemu zrzuciłam ponad 10kg w 2 miesiące teraz waże 60kg i chce schudnąć 3 kg a za cholere nie potrafię.....

Gość miska pysska
ja 26 kg przez ok. 7-8 m-cy z przestojami itd. 5 wróciło przez następne 5 m-cy ale wymiary takie same, więcej ćwiczeń siłowych i bez specjalnej diety wręcz z napadami folgowania sobie... teraz już powoli spada samo... ale za to ciałko jak skała:)

Gość aia0303
up! up!

Gość piekne i naturalne
15kg w 2,5 mc-a na dukanie i chudne dalej

Gość nijaka 2
wpisujcie się! to nas motywuje!!

Ja w 2007 wazylam 85kg i schudlam 15 kg w 6 tygodni. Bylam 2 tygodnie na kapuscianej, tydzien na kopenhaskiej i 3 tygodnie na 1000kcl. w 12 miesiecy wrócilam do 84kg i zaszlam w ciaze gdzie przytylam dodatkowe 23:-) Po powrocie ze szpitala wazylam 104kg. Po 14 miesiacach od urodzenia dziecka wrócilam do 85 kg na diecie 'mnj zerec' i cwiczeniach. Walcze dalej:-)

Gość jajajklao
pochwalcie się!!!!

Gość jak schudlem ponad 30 kg
CZYTAJ ! mezczyzna 25 lat. 182 cm wzrostu z wagi 142 kg na 103 kg w dokladnie 102 dni. silownia codziennie nie ma ze boli nie opuscilem ani jednego dnia. do tego spalacz tłuszczu termo speed z olimpa jadłem go jak głupi. BCAA aminostar trening wygladal tak nie lubie biegać więc znalazłem sposob. przychodzilem na siłownie wchodzilem na bierznie i sobie na maksymalny skos ustawialem i spacerkiem 30 minut codziennie meczylem sie ale nie tak bardzo jak bym miał biegac bo nie nawidze tego robic. potem zaczynałem ćwiczyć w poniedzialki dzien brzucha we wtorek dzień klatki w srode dzien pleców i barków w czwartek dzień nóg w piatek jezdzilem na rowerze i robiłem różne nienaturalne rzeczy takie jak rozciąganie , uczyłem sie podciągać na drażku, spacer farmera i inne takie wystarczy w youtubie wpisac (cwiczenia dla poczatkujacych) w sobote znowu robiłem dzień brzucha bo jest najbrzydsza czescia mojego ciała a w niedziele odpoczywalem robiąc biceps i triceps uwielbiam to bo sie nie mecze przy tym. raz nawet mialem dzien slabosci i zjadlem pizze. dobra a dieta? Rano biore sobie twaróg z biedronki chudy kostke 250 gram i wrzucam do mikresa i zalewam woda , jest to obrzydliwe ale wypijam. potem odczekuje 60 minut jem 2 tabletki thermo speed i ide na silownie. jak wracam jem to samo natychmiast. potem jak jestem glodny znowu jem kruczaki w ilosci zawsze tej samej 2 kg. ostatnio w tesco 3,33 kg/zl promocja byla. ALE UWAGA nie sole nie dodaje przypraw jem albo gotowane w wodzie (obrzydliwe) albo griluje w piekarniku mam opcje grill. i jem te kruczaki i jestem tak objedzony tymi 2 kg bo w siebie wmuszam jak glupi ze juz nic nie jem. i w ten sposob schudlem. WIEM ZE NIE ZDROWO ITP bez witamin ale bez cierpienia nie ma sukcesu. i wyobrazcie sobie.. ze jestem zdrowy nic mnie nie boli mam mięsnie, urusł mi penis bo sie chował pod brzuszkiem i wszyscy sa zadowoleni. przysiegam ze to co napisałem to szczera prawda.

Gość gość
11 kg w 6 tygodni - dieta Dąbrowskiej - brak ćwiczeń z uwagi na brak czasu. Ładna cera, lepszy sen, więcej energii, zredukowany cellulit. 7 kg w 7 tygodni - Dukan, orbitrek.

Gość jania192
To i ja opowiem Wam tak w skrócie moją historie z odchudzaniem. Zaczęło się od tego,że mój chłopak a obecnie narzeczony oświadczył mi się i tak zaczęły się przygotowania do ślubu,powinnam się cieszyć a ja byłam smutna bo jak ja wyglądałam jak jakiś wieloryb ważący 120kg. Zaczęłam jakoś przeglądać różne fora i zaczerpnąć jakiejś wiedzy na temat jakiegoś suplementu i tak postawiłam na Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl jestem z niego zadowolona do dziś bo udało mi się zgubić 50kg przez 6 miesięcy ;) to był mój największy rekord w odchudzaniu zawsze gubiłam 3 kg nie więcej a tu wszystkie zbędne kilogramy.Nie nie nie żeby tylko sama suplementy, ja jadłam regularnie i chodziłam na spacery bo ćwiczeń nie bo stawy bym nadwyrężyła.Dopiero jak schudłam zaczęłam chodzić na siłownie raz na jakiś czas;) Ale powiem Wam, widok gości na weselu to coś niesamowitego;) i słowa co się z Tobą stało, wyglądasz całkiem inaczej,aż Cię nie poznałam;)

Ja na swój rekord ciągle pracuję. Próbuję czego się da, bo sam wysiłek fizyczny u mnie daje marne rezultaty.