Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jodełkaa.

podoba wam sie ona? wybrał ją

Polecane posty

Gość hajakslajdha
spoko cyc

Gość lil me
taka troche stara

Gość Szkieletowa
czo too?

Gość prostaklinijny
nam też

Gość ZynekZplebanii
nic dziewczynie nie brakuje, ale mogłaby trochę zmienić fryzurkę i dodać do ubioru jakieś kolorowe akcenty:D Wygląda strasznie poważnie.

Gość nie wierz nie ufaj
nie wygląd jest najważniejszy

Gość jodełkaa.
stara? natej fotce ma chyba z 25 lat powiedzcie, czy to szał? bo ja pewnie oceniam nieobiektywnie dla mnie jest.....wiadomo

Gość olapiłkema
a nie sądzisz , że od wyglądu czasem ważniejszy jest charakter??sadząc po tym jakiego posta założyłaś masz pusto w głowie, wiec sie nie dziwie ze wybrał inną.

Gość durnababo
Pierdolnij się w łeb jodełka, samą siebie pokazujesz i domagasz się komplementów, idź do psychiatry!

Gość Szkieletowa
może mu czymś zaimponowała? albo po prostu spodobała mu się. ty jesteś jej przeciwieństwem?

Gość jo jes w łoknie
to pokaz tez swoja fote wtedy porownamy

Gość wweenniiaa
a mi sie wydaje ze ta laska na zdjeciu to autorka topiku.

Gość ZynekZplebanii
Jeśli to Ty i chcesz znać prawdę, to mogę poradzić, żebyś zadbała o cerę, nauczyła się uśmiechać, ścięła i ufarbowała włosy. i ubieraj się bardziej kolorowo.

Gość Szkieletowa
jo jes w łoknie to pokaz tez swoja fote wtedy porownamy niegłupi pomysł :P

Ona jest okropna do tego straszna twarz nawet kijem bym jej nie tknela

Gość jodełkaa.
To nie jestem ja, ta dziewczyna miala wtedy około 25 lat, może 26. Ja uwazam, że ona nie jest ok. Jemu też nie do konca się podoba. Teraz nie odpowiada mu róznież jej charakter. Ona chce ślubu, on, chyba nie. ona zaczyna pokazywac pazurki. Mi powiedzial ostatnio, że marzy o tym, zeby tak sie dogadywac, rozmawiać i porozumiewac z przyszłą zoną, jak ze mną, On do mnie nie czuł chemii. To tak w skrócie, ale wybrał ją. Nie rozumiałam tego.

Gość jodełkaa.
Tak, zaimponowała mu. Stało sie tak, że poznał ją na internecie (miedzy nami było nieporozumienie) Pojechał do niej na sylwestra, ona zakochala sie w nim, on w niej (wtedy tak myślał). Dla mnie to był szok. Następnym razem, kiedy ją do siebie przywiózł, przespała się z nim, więc mu pewnie tym zaimponowała.

Gość piter wawa
jest brzydka, ale pewnie lepiej od ciebie ciągnie druta :)

Gość jodełkaa.
Ja z nim nie spałam, to była znajomość na całkiem innych płaszczyznach, a jesli chodzi o nią, to jest porażką w łóżku, tak on mi powiedział. Jest nudna, znudział mu się po trzecim razie, nie pociąga go (on chcialby piękność), ona ostatnio nie chciała z nim spac, pewnie pomyślała, że w ten sposob nakłoni go do ślubu.

Gość bebeeee
pokaż swoje foto

Gość kaRinKa_
właśnie - nie ma z czym porównać

Gość bebeeee
Może właśnie dlatego, że z nim nie spałas wolał ją... Na co komu laska, co nie daje dupy??? :o

Gość jodełkaa.
A ja nie chce, zebyscie tu mnie oceniali. Nie w tym rzecz. Kiedys kolezanka wstawila, bez mojej wiedzy zdjecie jej i moje i ludzie mówili, ze jestem ładniejsza, ja tez tak sądze, nie chcialabym wygladac tak, jak ona. Jest ode mnie niższa i w ogole. Widziałam ją raz tylko "na żywo", wiedzialam, że przyjedzie po nią w jedno miejsce. Widzialam ją z daleka, potem płakałam. Ona jest taka zwyczajna, wygladała przy nim, jak...ech. On jednak wybrał ją. A czy ktoras dziewczyna chciałaby wygladac, jak ta ze zdjecia? Wg mnie ona nie ma figury, ma krotkie nogi i reszta też do kitu, a moze to tylko moje zdanie.

Gość jodełkaa.
Nasza znajomosc była specyficzna. Swojego czasu bylismy najlepszym teamem, ale nie chce pisac, bo tu czyta moja znajoma.

Gość jodełkaa.
Ptasiek, a co w tej "urodzie" jest ciekawego? Wiem, że działam emocjonalnie, ale ja widzę duzą głowe, krótkie nogi, nieciekawe oczy (ja akurat tez nie mam pieknych oczu), sianowate włosy, jak na ten wiek brzydka raczej cera, figura typu: prostokąt. źle widzę? Do tego okulary, nie chce nikogo obrażac, ale...

Gość fggfrd
nie wierze, ze facetom sie ona podoba, ona jest aseksualna, taka jakas brudna, fuuj:O

Gość jodełkaa.
Jeszcze wielkie uszy i krotkie palce z małymi paznokciami. A czy ktoryś z chłopaków chcial, lub mógłby miec taką dziewczynę? Ona jest ok?

Gość hdjskacjs
kolejna młoda nie rozumie miłości! dziewczyno! jeśli on się zakochał to nieważne jak ona wygląda i cała akcja z dopytywaniem obcych na forum jak się podoba jest żenująca i ...gówniarska...ile ty masz lat? zakochać się znaczy zaakceptować i widzieć piękno niezależnie co inni myślą! dla niego jest piękna, ma to coś i tyle! swoją drogą....skoro Ona a nie Ty znaczy że miała to coś co go urzekło, pogodzić się i z godnością zachować a nie teraz wieszać na forach na niej psy!