Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przesadzam..?

Moj chlopak robi sobie tatuaz u mojej znajomej.

Polecane posty

Gość Przesadzam..?

Powiedzcie czy ja przesadzam ? Moj chlopak chce zrobic sobie tatuaz z obydwu stron pod spodem brzucha, gdzie zaczynaja sie majtki. Chce robic to u mojej znajomej ktora zachowuje sie tak jakby go lubila, chce zrobic dla niego za darmo a na dodatek ostatnio powiedziala mu ze moga isc teraz zrobic (nawet nie chciala zebym szla z nimi popatrzec). Uwazam ze on postepuje chamsko, mowie mu jak bardzo nie chce zeby ona go dotykala. Nawet prosilam go zeby zaoszczedzil pieniadze i zrobil to w normalnym sklepie. Twierdzi ze robi to dla mnie a przeciez mi sie nawet nie podoba miejsce gdzie on robi a co dopiero to ze chce dwie gwiazdki. czy ja przesadzam ? Nie chce zeby ogladala go jaka falszywa krowa co usmiecha sie do mnie i mowi jaki moj chlopak dla mnie nie dobry a jak go widzi to spuszcza sie na jego widok. Prosze pomozcie. Wiecm ,ze zaraz posybia sie komentarze ze jestem chora z zazdrosci...ale tu nie o to chodzi...

Gość a skąd wies
że się spuszcza na jego widok? I tak, przesadzasz.

Gość Przesadzam..?
ostatnio powiedziała mi ze moj chlopak jest dla mnie nie odpowiedni bo nie wygladamy dobrze razem poniewaz ja mam w sobie duzo milosci a on jest twardzielem, mowila tak jakby go naprawde nie lubila ostatnimi czasy ona chodzi usmiecha sie do niego i opowiada mu jak to bardzo chlopaki ja rania, zali mu sie, gadaja o zdradach ... Nie rozumiem naprawde. Nie ufam nikomu moze dlatego taka jestem ...

Gość had39u
ja bym sie na twoim miejscu nie zgodzila

Gość w 100%
tatuażu nie robi się w sklepie ale uważam, że nie przesadzasz. a twój facet jest beznadziejny bo chce zaoszczędzić kasę, a przez to Ty cierpisz. niby małostkowe ale boli...

Gość Przesadzam..?
wlasnie... powiedzial ze gdybym mu dala pieniadze to by poszedl zrobic do salonu a ze ona zaproponowala ze zrobi mu za darmo to idzie do niej .. nie chce wypasc tak jakbym byla chorobliwie zazdrosna.. po prostu boli mnie to on mi tlumaczy ze nic sie nie stanie ze pojde z nim i bede widziec a co mi po tym skoro ona bedzie miala swiadomosc ze widziala jego klate? (wiem smiejecie sie ze mnie) :)

Gość kaRinKa_
kolejny bluszcz na forum - zamknij go najlepiej w piwnicy i nie wypuszczaj do czasu aż ci się znudzi - będziesz miała pewność że go żadna lala nie dotknie - trochę zaufania miej do niego, jak idziesz do lekarza to jak cię bada - z dwóch metrów, bezdotykowo i z zamkniętymi oczami?

Gość do tego wybor odcieni
a co mi po tym skoro ona bedzie miala swiadomosc ze widziala jego klate? ile Ty masz lat? 15?

Gość Przesadzam..?
lekarz to osoba obca osoba ktora robi tatuaze jest wykwalifikowana i tak samo by jej nie znal a ona jest ZNAJOMA ktora opisalam wyzej wiec nie wypowiadaj sie jezeli nie rozumiesz

Gość Przesadzam..?
ostatnio podbił mi oko za to, że byłam u ginekologa faceta :(

Gość Przesadzam..?
śmieszne, podszywom PA on by tak samo sie zachowal jak ja tylko ze klamie..

Gość to powiedz, że
za to ty pojdziesz przebic sobie łechte do pana od piercingu :classic_cool:

Gość kaRinKa_
no rzeczywiście nie rozumiem - on pójdzie na robienie tatuażu a ta dziewczyna go zgwałci - jest przecież taki bezbronny

Powiedz mu ze idziesz do swojego byłego) zrobić tatuaż na piersi/na brzuchu w tym czasie jak ona będzie robiła jemu tatuaż.

Gość Przesadzam..?
powiem mu tak .. w sumie odplace sie po fakcie .. nie wiem do kogo pojde ale pojde do kogos kogo on nie znosi on bedzie sie tak samo czul jak ja... dobrze o tym wie ja go prosilam i bylam bardzo mila a on i tak zlekcewaza moje powody jak widac wazniejszy tatuaz nic ja

Gość meloreine
autorko rozumiem Cię, nie rozumieją tego te które nie były w takiej sytuacji. Ja też bym nie chciała by jakaś moja znajoma której podoba sie mój facet go dotykała, dostałaby jeszcze ode mnie w morde :O to oczywiste że chce go sobie zmacać :O

Gość Przesadzam..?
wlasnie ... musze jakos sie z ta mysla pogodzic