Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

jak dbacie o siebie???

Polecane posty

Dzis moj chlopak z ktorym jestem ponad 5 lat na zakupach powiedzial mi ze jestem zaniedbana! Powiedzial to niby w zartach ale uwazam ze skoro tak powiedzial to cos w tym musi byc. Mam 24 lata mieszkam z nim od 2 lat, uwazam ze dbam o siebie jestem szczupła, mam ladne cialo dlugie wlosy ładną twarz, nie maluje sie przesadnie, tylko jakis tusz do rzęs i blyszczyk, ubieram sie raczej ladnie, uwielbiam seksi ciuszki nie wiem co moge zrobic zeby cos zmienic? Ja jestem raczej zadowolona z siebie jedyny moj kompleks to poobgryzane skorki i paznokcie ale walcze z tym Jak wy kobiety dbacie o siebie? Moze jaies maseczki dla rozswietlenia cery, nie mam pojecia..... :((

Gość a może śmierdzisz
?

Gość wysmaruj sobie ryło
gównem Doda tak robi

Gość Januszek..........
Może mu się znudziłaś.

Gość nie wiem ale spróbuj
Ciuszki i makijaż zwłaszcza delikatny to nie wszystko! Ale ogryzanie paznokci - to wręcz karygodne. Piękne dłonie z zadbane paznokcie oraz włosy to największe atuty kobiety w każdym wieku.Koniecznie zadbaj o paznokcie. Z tego nawyku można wyjść. A tera popróbuj na www.pogrosiku.eu - zajmie Ci to trochę czasu i oderwie myśli od obgryzania paznokci. Życzę powodzenia.

Gość ja tez obgryzałam
nałogowo i przestałam. co prawda paznokcie jeszcze dlugo nie beda wyglądały idealnie, krotka plytka i w ogole, ale juz moge robic sobie naturalnego frencha :)