Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buedy(błedi)

antykoncepcja ciaza okres

Polecane posty

Gość buedy(błedi)

niedawno przestalam brac tabletki antykoncepcyjne, okres dostalam jako po 2 dniach od zakonczenia brania tabletek. czy ten okres jest plodny czy nie plodny? jest to pewne zaburzenie cyklu, bo on ostatniego okresu do tego po zkaocnzeniu brania tabletek minely nie cale dwa tyg, wiec byly to dni plodne czy nie?

Gość hmm bylo duzo
tu niema wrózek!

Gość buedy(błedi)
jak to nie ma? przeciez na kafe co chwile jakas wrozka sie zjawia.

Gość bhgfhjntymkfyju
up

Gość do wruszki
wruszka jest wszędzie..:P

Niektórym kobietom wystarczy jeden cykl żeby była owulacja innym kilka miesięcy. Jak chcesz wiedzieć to musiałabyś zrobić sobie badanie na poziom hormonów LH, FSH, estradiol czasem nawet prolaktyna i monitorować na usg.

ja mierzę temperaturę odkąd odstawiłam tabletki i obserwuję śluz i np w pierwszym cyklu po odstawieniu jestem pewna że owulację, ponieważ był śluz taki jak owulacyjny i zaobserwowałam wyraźny skok temperatury, cykl trwał 30 dn. a za to i w drugim i teraz w trzecim śluzu takiego brak, temperatura skaczę ale nie tak jak powinna tzn. nie ma takiego skoku, więc wiesz. a, drugi cykl trwał 28 dn, zobaczymy jak będzie teraz z trzecim. więc sama widzisz że to strasznie różnie jest. :)