Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wupetka

chcę dominować

Polecane posty

Gość wupetka

Gdy uprawiam seks z chłopakiem, zawsze to on dominuje, nazywa mnie swoją suczką, wymaga bym mówiła do niego "mój panie", abym całowała jego tyłek, daje klapsy, czasem używa pasa ... na początku mnie to kręciło ale teraz już coraz mniej. Ostatnio spróbowałam zamienić role, to ja użyłam pasa wobec niego, wyzywałam go, wsadziłam dłoń w jego tyłek mówiąc przy tym że jest moim kundlem (co zniósł najgorzej- twierdził że to ujma dla mężczyzny żeby kobieta go tak rżnęła)- owszem przyznaję że nie byłam przy tym zbyt delikatna i czuła, ale podnieciło mnie to jak nigdy. Po wszystkim położyłam się obok niego, był smutny, skulony nie chciał się przytulić, ale po chwili- ku mojej uciesze- zacząl mnie całować mówić że jestem jego panią,wszedł we mnie, a gdy już miałam dojść on nagle wyszedł i powiedział "jak podobała ci się moja gra aktorska, suko?" uderzył mnie w twarz i powiedział że nigdy mi tego nie wybaczy, że zawiodłam jego zaufanie... Gdy potem rozmawialiśmy o tym zdarzeniu, powiedział że jak chcę odbudować to zaufanie to muszę przyjmować 50 batów każdego dnia. Nie wiem co o tym myśleć, bo wcale nie czuję żebym go zawiodła, raczej to on zawiódł mnie, uderzając mnie... A co Wy myślicie?

Gość misio piesio:)
Ja osobiscie sądze ze jest idiotą i odczepił bym mu ręke od reszty ciała szpadlem nie bije sie kobiet:)a pozatym to jak chcesz dominowac nad facetem to ja sie pisze:)tylko troszke inaczej niz opisałas z tą ręką to tak o:)

Gość wupetka
mnie bardziej dziwi ta odbudowa zaufania, w rozmowie powiedział że dalej mnie kocha i nie chce zakończyć tego związku ale jak mam mu zaufać skoro on mnie też skrzywdził, nie wiem czy ciągnąć to dalej czy zerwać...

olej goscia sprawia mu satyswakcje erotyczną jak cie bije i bedzie to robił bo czuje ze ma nad toba władze i mu ulegniesz!!ja np wole jak dziewczyna mnie zdominuje i zwykłym smieciem trzeba byc zeby kobiete udezyc dla podniecenia...

Gość wupetka
misio piesio: skoro lubisz dominujące kobiety to myślę że jakoś się dogadamy;)

nie widze przeszkód napisz na meila markow2641@wp.pl a zobaczymy co nas łączy:)

Gość Zlał cie a nie chce zmiany
ról? ja bym go jebła, pseudo master jebany.

Gość Zlał cie a nie chce zmiany
skoro nazywanie go kundlem mu uwłacza, to czemu gnój nie pomyślał ze tobie może przeszkadzać to jak nazywa ciebie?

Gość orig3
spoko jazda :)