Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbguuujhbujnb

obserwacje..

Polecane posty

Gość jbguuujhbujnb

wlasnie wróciłam z ,,dyski" hehe obserwowałam facetow i doszlam do wniosku ze każdy leci na wszystko, wystarczy okazac zainteresowanie tudzierz pokręcić dupą...to jest okropne...lecą na wszystko co sie rusza to jest obrzydliwe, no chyba zostane feministką..;/

Gość jbguuujhbujnb
ej no bez kitu, laski tez nie są świete.. haha masakra co sie dzieje..:D kazdy kazdego ? o huj chodzi..to ja jestem jakas staroświecka..bo..a nieważne ;p

Gość Marcin84w
kurde ale zbieg okolicznosci,tez bylem na dysce :P nikogo nie wyrywalem bo nie poto tam chodze,wole poznac jakąś pannę chocby przez net

Gość jbguuujhbujnb
heh.. nie no..są te normalne..,,dyski" i te ,, kurewskie" niestety zostalam wyciagnieta na ta kurewska dlatego te moje oburzenie :D bo to jest chore ? Takie osoby są pojebane...

Gość jbguuujhbujnb
młode chłopacy...z starymi babami łeee rzygać sie chce... a może tak jest zawsze? tylko mnie dzis bania nie chciała chwycić..hehehehhe

jbg... Wybacz ale Ci faceci raczej nie szukają zon i matek swoich dzieci Więc nie dziw się ze wykazują zainteresowanie gdy któraś "kręci dupą":D

Gość jbguuujhbujnb
no przeciez wiem ale troche szacunku..