Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesia123

oszukana. co robic?

Polecane posty

Gość olesia123

Jestem z facetem od 1,5 roku. Wszystko pieknie ładnie. Ale tak mniej więcej co pół roku jemu odbija i mnie zostawia. JUż 2 razy tak zrobił, przyznal ze mnie oszukiwał, że z kimś innym się spotykał ( ale nie sypiał ), że nie jest szczęśliwy. Zrobił to teraz 3 raz. i nie wiem czy jest sens wracac do siebie. Kocham go bardzo. Ogolnie jest dobrym człowiekiem tyle że coś mu odwala. Co robić ?:(

Gość dove4455
kopnac w dooope

Gość tak na logikę
to musi być jakiś powód. zalecana szczera rozmowa i wspólne zastanowienie się czy jest sens znów się zejść.

Gość olesia123
chciałabym bardzo. Ale uczucie jest silniejsze ode mnie, od zdrowego rozsadku.

Gość olesia123
już mieliśmy taką rozmowę, we wrześniu. NIby wszystko sobie wyjaśniliśmy, ja też bez winy nie byłam. Obiecał mi że będzie szczery, że o wszystkim powie. i teraz znowu to samo. Niby teraz daliśmy sobie czas na zastanowienie, ale ja już wariuje bo nie wiem czego się spodziewać.

Gość diagnozaa
dla własnego dobra zapytaj wprost czy jest sens na ciągnięcie tego. wiem że łatwo gadać ale ja bym go zostawiła.

Gość oszukana a on biedny
ze tak ucieka o ciebie

Gość olesia123
jutro z nim pogadam. Tylko że on chce czas na zastanowienie się włąśnie czy ten związek ma sens. Ae skoro mówi mi że mnie kocha, to jak można sie zastanawiać ? Chyba jak się kogoś kocha to się chce z nim być mimo wszystko :/

Gość mowic to wszystko mozna
szczegolnie jak ktos naiwny

Gość olesia123
może jestem i naiwna. mój problem jest taki, że za bardzo mi zależy

Gość kdjddhh
dziś czujesz się oszukana? a co będzie za rok dwa? nie szkoda Ci życia na człowieka któy na Ciebie nie zasługuje? któremu na Tobie nie zależy? I nie mów mi łatwo się mówi, wiem doskonale że łatwo trudno się działa - przerabiałam to i to przez kilka lat - i co? dziś jestem jakby znowu na początku drogi, zaczynam na nowo... po 30-tce muszę układać na nowo życie... Fakt że mam szczęście - bo jestem szczęśliwa i zakochana :) Szkoda Twojej młodości i tych wszystkich lat. Ja wiem że Ty to przeczytasz powiesz tak masz rację a i tak zrobisz po swojemu i wrócisz do tego związku bez przyszlości - wiem bo sama tak robiłam... Ale jak to mówią kropla drąży skałę - dzisiaj ja Ci to powiem, jutro przyjaciółka, pojutrze rodzina... w końcu dasz radę, nabierzesz siły, odejdziesz :) Tylko czy nie szkoda życia? Tych wsyztskich straconych lat? Bo mi cholernie szkoda.

Gość jesteś jak opona zapasowa
albo jesteś ślepa albo głupia! obstawia że jedno i drugie :o