Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiakaa

Co robicie gdy partner...chrapie :P ?

Polecane posty

Pytanie jak wyżej.. :) Czekam na rady, i przede wszystkim sprawdzone sposoby :D :)

Gość oijkoijhmkoi
kopie go, przewracam na bok, lub budze :)

Gość parram parram
kup sobie stopery do uszu- takie w srebrnym opakowaniu, 100% skuteczności. i budzika nie przegapisz (nie wiem jak to jest, ale budzik zawsze słyszę, a całej reszty nie ;) )

Gość mojemu wystarczyło
jak go szturchnełam i obrócił sie na bok ;)

właśnie ja tylko go szturcham..i mówie. .. no odwróc sie no... :D i to działa :)

Gość bezboleśnie to załatwiłam
Wy...bałam go z naszego łóżka do drugiego pokoju, kupiliśmy mu tam takie wyrko rozkładane i śpi spokojnie, chrapie do woli odseparowany ode mnie :classic_cool:

Gość bezboleśnie to załatwiłam
na różne przytulanki się odwiedzamy, zaleznie kogo najdzie ochota, a ostatnio to w ogóle lubimy w innych miejscach niż łożko, więc jest n aprawdę bezbolesnie i bezproblemowo

Gość Tzetzylia
parram parram kup sobie stopery do uszu- takie w srebrnym opakowaniu , 100% skuteczności. i budzika nie przegapisz (nie wiem jak to jest, ale budzik zawsze słyszę, a całej reszty nie ) Moim zdanien te stopery maja jakies 30% skutecznosci, ja przez nie chrapanie doskonale slysze, no chyba ze chodzi o chrapanie sasiada z dolu. Ja zawsze budze. Tez mam prawo do wyspania sie. Budze az do skutku, nawet za kazdym razem gdy on zasypia. Skoro nie kupil sobie zadnego specyfiku na chrapanie, nie wyprostowal sobie przegrody nosowej, ma to na wlasne zyczenie. Tez chodze do pracy, a po kilku niedospanych nocach robie sie w kurwiona. I nie obchodzi mnie czy on spi w wannie czy na wycieraczce, byleby sie wreszcie zamknal i dal mi spac

Gość parram parram
Tzetzylia >> a to ciekawe z tymi stoperami.. może jakoś źle je sobie dopasowujesz? no chyba, że facet Ci chrapie prosto do ucha ;) w każdym razie - autorko topiku, wypróbuj, to wydatek rzędu 2zł a jest szansa na rozwiązanie twoich problemów.

Gość Tzetzylia
Jak spi kolo mnie to owszem, chrapie prawie prosto do ucha, a to taki donosny, wkurzajacy dzwiek. Raczej trudno je zle dopasowac :D te w sreberku sa miekkie jak plastelina, a uzywam ich juz ok. 12 lat :P

Gość parram parram
no to faktycznie masz ciężko ;) zawsze jest opcja złamania nosa niewdzięcznikowi, może przy składaniu przy okazji naprawią przegrodę :P

Ja mam taki problem z moim facetem, że on nie chrapie jakos bardzo.. tylko czasem tak..albo zasysa powietrze :D niewiem jak to opisac, a jak chrapie, to nie głośno..ale że jestem wyczulona to i tak mnie wybudza..a jak juz sie wybudze, to koncentrujea sie już tylko na tym:D i dostaje szału!! :D

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
chrapanie to oznaka jakiejs dolegliwosci.czesto dochodzi do bezdechu wiec niech twoj partner znajdzie przyczyne chrapania Moj mial operowana przegrode nosowa i jest znacznie lepiej chociazz zdarza mu sie chrapac

Gość łapie za włosy i lekko
potrząsam głową :D

Gość u nas o 3 :00 rano
bezboleśnie to załatwiłam na różne przytulanki się odwiedzamy, zaleznie kogo najdzie ochota, a ostatnio to w ogóle lubimy w innych miejscach niż łożko, więc jest n aprawdę bezbolesnie i bezproblemowo to co mieszkacie oddzielnie i razem spicie? a w jakich innych miejscach niż łózko?

Gość ide do drugiego pokoju
ani stopery ani inne sztuczki nie pomagaly. Mamy w drugim pokoju rozkladana sofe i tam po prostu sie przenosze kiedy nie moge zasnac przez jego chrapanie. Na szczescie on nie chrapie co noc. dosc rzadko mu sie zdarza, nie wiem od czego to zalezy, ale jak juz chrapie to tak masakrycznie i nie ma mowy zebym zasnela, a pracuje codziennie na 7 rano i o 5.30 musze byc na nogach.