Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mather79

ubranka dla bobasa za darmo Kraków

Polecane posty

Gość mather79

Oddam naprawdę potrzebującej osobie ubranka dla dzidziusia, raczej dla dziewczynki.Od 0 do 2 miesięcy.Zależy od wielkości bobasa.Nie jest tego dużo ale systematycznie mogę podrzucać nowe..Dorzucam witaminkę K i wkładki laktacyjne. chillicafe@interia.pl

Gość zielony ludek
wielkie brawa dla ciebie.w koncu ktos kto nie sprzedaje ,tylko po prostu chce oddac cos co nie jest mu potrzebne. chcialabym wierzyc ze te szmaciary z kaffe w koncu zrozumieja ale nie robie sobie wielkich nadziei:)

Gość zielony ludek
bo sprzedaja szmaty za ceny z kosmosu.dlatego

Gość mather79
Nie tak dawno ja skorzystałam z pomocy kilku mam tu na cafe, i wielki dzięki im za to bo nie wiem co by było...Teraz ja mam okazję pomóc komuś kto potrzebuje pomocy tak jak ja wtedy...Ciuszki nie są zniszczone, no bo ile takie maleństwo w tym pochodzi....

Gość zielony ludek
i czasem wola sprzedac za zlotowke niz oddac komus kto naprawde ich moze potrzebowac.taka mentalnosc mam z kaffe.lepiej sprzedac i zarobic chocby zlowtowke niz oddac komus i zrobic cos dobrego.tyle w tym temacie

Gość zielony ludek
autorko naprawde jestes wielka.

Gość mather79
Zielony Ludku, nie przeceniaj mnie...:), wielkie to są osoby które mi wtedy pomogły i uwierzyły, że nie jestem jakąś naciągaczką i oszustką...

Gość zielony ludek
dobrze ale ty moglas to wykorzystac .nie wiem,sprzedac te ciuchy ale ty wyszlas z zalozenia ze skoro tobie ktos pomogl ,to teraz ty mozesz dalej. wierz mi ze takich ludzi rzadko sie spotyka.wcale cie nie przeceniam .po prostu pisze jak jest :):)