Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domeczek

czy myslicie ze tak zachowuje sie prawdziwa przyjaciolka?

Polecane posty

mielismy impreze(daleko) i umowilysmy sie, że jedziemy OCZYWISCIE razem. ustalone bylo ze pojedziemy z jej bratem a po kilku dniach okazalo sie, że jednak jedzie ze swoim "partnerem" i jego kolegami.(ja i moj chlopak nigdy bysmy jej tak nie zostawily. zawsze ja wszedzie zabieramy itp) Na tej imprezie bardziej byla zainteresowana tym "partnerem" i innymi ludzmi niz mną. Ledwo co ze mną gadałam. Jeszcze ten chlopak ja zostawiaj i gadal i tanczyl ciagle z taką inna. jej sie bardzo podobal i sie rozbeczała to ją pocieszałam itp. Wkoncu za duzo wypilam wiec ja pilnowalam caly czas ze ma juz nie pic(w przeciwienstwie do jej partnera;/) Pozatym miala wracac z tymi kolegami czyli ludzmi ktorych nie zna. ;/;/;/;/ kikla dni wczesniej zapraszala mnie na piwko. Aby pozniej zapytala co z tym piwem, powiedzialam ze nie wiem. i tyl bylo tematu. nie poszlysmy. eh duzo tego i moze nie jest skladne no ale... nie wiem co mam myslec i jak sie teraz zachowywac w stosunku do niej

Gość liszajka90
laski tak maja , jak spotkają faceta który im się podoba to już reszta schodzi na dalszy plan. powiedz jej co o tym myślisz.

tak tylko ze ja mam chlopaka od 3.5roku i nigdy taka nie bylam. wrecz przeciwnie. zawsze zabieralismy ja na sylwestra do baru. wszedzie. zeby tylko sama nie byla. we 3 bylismy kumplami

Gość liszajka90
nie każdy będzie taki jak Ty .mozesz znia pogadac o tym i tyle. nie ma co się przejmować olej to trochę.