Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoowo

Galeria Planeta Sandomierz

Polecane posty

Gość zakupoowo

ktos byl jakies opinie?

Gość kilofuijk
up up

Gość Klientka02
Byłam w tej galerii i z tego co się orientuje to bardzo duży wybór mają ciuchów i nie tylko a ceny nawet niewygórowane. Nie dodałam że przymierzać można.

Gość Klientka02
Byłam w tej galerii i z tego co się orientuje to bardzo duży wybór mają ciuchów i nie tylko a ceny nawet niewygórowane. Nie dodałam że przymierzać można.

Gość gość
Również polecam galerię, wybór świetny i super promocje ;) gdy trafisz na okres promocyjny to na bank zakupy udane ;D

Gość gość
Ja również polecam :) świetny klimat, duzo miejsca, zawsze czuje się tam swobodnie :)

Gość gość
Ja również polecam :)świetny klimat, dużo miejsca, zawsze czuje się w Galerii Planeta w Sandomierzu swobodnie :)

Gość gość2
JA i moi znajomi uwielbiamy chodzić do Galerii Planeta Sandomierz ! Spedzamy tam godziny! Rewelacyjne miejsce!

Gość gość
Też tam byłam i uważam, ze jest tam duży wybór sklepów, towaru jest sporo. Planeta sandomierz to dobre miejsce.

Gość gość
Czy widzieliście pierwsze świąteczne ozdoby w galerii Planeta Sandomierz? Pięknie wygląda ;) Bedzie klimat swiątecznych zakupów, nie mogę sie doczekać ;)

Gość gość
Wybieracie się na przedświateczne zakupy do galerii sandomierz? Już widziałam pierwsze promocje! ja wybieram sie w najbliższy weekend ;D

Gość gość
ja byłam dzisiaj na zakupach w galerii Sandomierz przedświatecznych. Są już pierwsze promocje! mega oferty, zniżki nawet do 50% :)

Gość gość
ja byłam dzisiaj na zakupach w galerii Planeta Sandomierz przedświatecznych. Są już pierwsze promocje! mega oferty, zniżki nawet do 50% usmiech.gif