Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeeeea

boli mnie to, ze wciaz jestem na utrzymaniu rodzicow-88'

Polecane posty

Gość jeeeea

idac na impreze musze prosic o 10 zl:O jeju, co za dno. rodzice mi nie zaluja, ale chodzi o sam fakt, ze zeruje na nich. studuje w rodzinnym miescie, b tu mam uniwerek i bez sensu byloby wyjezdzac gdzie indziej i co miesiac ciagnac od nich jeszcze wiecej zupelnie niepotrzebnie. skoncze studia i co? okaze sie, ze bez doswiadczenie niewiele zdzialam. a zeby miec lepszy start, to zaczelam drugi kierunek, jeju, jak mi zalezy, zeby znalezc prace w przyszlosci:O

Gość ja tylko
wg mnie lepiej bys wyszla idac do zawodoki np na fryzjerke czy kosmetyczke

Gość rwerwr
ja od kiedy skonczylam liceum jestem na swoim utrzymaniu. fakt, ze z praca jest ciezko, ale jak ktos chce to da rade

Gość jeeeea
yes. z rozsadku wolalabym pojsc na zaoczne, ale moj kierunek nie ma zaocznych, pwnie byloby ciezko, a teraz to wiadomo, nie mam wiekszych zmartwien, wiec zycie mam zajebiste, ale brak kasy mnie przytlacza strasznie:O na wszystkim musze oszczedzac a wraz jej nie mam.nie jadam na miescie, ciuchow tez juz tak duzo nie kupuje. fakt idzie mi ponad 100 na karnet do klubu fitness, ale kocham to robic, wiec nie zrezygnuje, no i imprezy, ale to tez nie sa ogromne sumy.

Gość jeeeea
ja nie dlaabym rady teraz jescze pracowac, po prostu nie wyrabialaym z czasem. na 2 i 3 roku mialam stypendium, dodatkowo na 2 pracowalam, wiec utrzymywalalm si praktycznie sama, tak mi za tym teskno, ze szok.

Gość jeeeea
studiuje sexuologie zwierzęcą :o

Gość rwerwr
jaki to kierunek?

Gość jeeeea
prosty a nawet krzywy

nie trzeba isc do zawodowki na fryzjerke jak ktos to napisal, ja mam skonczone technikum fryzjerskie i tez jestem zadowolona :P niby srednie wyksztalcenie, ale 3 lata praktyki tez mam za soba, a fryzjer to oplacalna praca

Gość jeeeea
jestem na 4 roku, wiec juz nie bede teraz rzucac wszytskiego, bo to byloby najgorsze rozwizanie. ja chce skonczyc te studia, ale chce tez byc bardzij niezalezna. wiem, ze teraz jets okres na uczenie sie, keszcze sie w zyciu napracuje, no ale.. studuje filologie i administracje