Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .:::lilika:::.

Codziennie śni mi sie ta sama osoba- co to moze oznaczać?

Polecane posty

Znam ta osobe od kilku lat. Gdy sie poznalismy byl on mna zauroczony. Pozniej nasz kontakt sie urwal i po kilku latach znow sie spotkalismy za granica. bawilismy sie na tych samych imprezach, potem na sylwestrze gdzie mnie pocalowal i wyznal mi milosc. Jednak mam chlopaka i kontakt z tamtym sie znow urwal. A teraz sni mi sie co noc w roznych sytuacjach. co to moze oznaczac? czy ktos z was ma podobnie?

Gość pikaczuuuuuuuuuu
tak, ja mam. i też się zastanawiam.

Gość pikaczuuuuuuuuuu
a jeśli żyje?

pikaczu>>>>> a znasz ta swoja osobe ze snu? wiąże cie z nia jakas historia czy to przypadkowa osoba?

Gość pikaczuuuuuuuuuu
podobnie, jak u Ciebie. zaurczenie, niespełnienie itp. kiedyś (w okresie, gdy byliśmy blisko), śnił mi się 9 razy w ciągu 14 dni :P teraz śni mi się w ciekawych sytuacjach, np. mówi o naszym ślubie, jesteśmy razem na wyjeździe, przedstawieniu, całujemy się. dziwne w sumie.

Gość wsad owocowy
neich wypowie sie ktos jeszcze. mi tez sie sni ten sam facet od jakiegos miesiaca dlaczego tak sie dzieje?

Gość To ja powiem tak5
Każdy człowiek posiada podświadomość tyle że nie zawsze zdaje sobie z tego sprawę. Sny mówią nam o naszych ukrytych w sercu pragnieniach, wspomnieniach, tęsknotach, zalach. tylko Wy możecie zrozumieć swoje sny, bo tylko wy znacie wszystkie szczegóły waszego życia... Musicie się wyciszyć, i pomyśleć o tych snach, a nuż przyjdzie wam cos do glowy. Jedno jest pewne - na poziomie podświadomosci (czyli nieświadomie) myślicie o tych osobach. Jak macie jeszcze jakieś pytania to zadawajcie je. :)

Gość To ja powiem tak5
Jest jeszcze druga opcja - jeśli wierzycie w Boga to wasza nadswiadomość (czyli Bóg bo każdy człowiek jest połączony z Bogiem tylko tez nie zawsze zdaje sobie z tego sprawę) chce wam cos przekazać. Możecie prosić Boga o ukazanie we śnie rozwiązania jakiejś sprawy. Tylko nie zawsze możecie to pamiętać, bo tutaj potrzebna jest praktyka i niezachwiana wiara.

Gość jadźka z siłowni
oddaj kasę tej osobie ;)

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

rzeczywiscie czasem mysle o tej osobie ale tylko dlatego ze zastanawiam sie nad sensem tych snow. no co moze oznaczac taki sen??? ktos jeszcze pomoze?