Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SoHappyMum

Kolczyk podczas ciazy

Polecane posty

Hej, mam wielki w sume problem .. wiem ze jest wyszukiwarka google itd. ale ja nawet nie pomyslalam ze to moze byc grozne. Bylam 5 dni temu u kosmetyczki ktora zrobila mi kolczyka w stylu "monroe". A ja jestem w prawie 5 miesiacu ciazy czy to jest bardzo niebezbieczne tak jak ja to mysle. Porpsotu zachowalam sie nieodpowiedzialnie zamias popatrzec na necie poczytac o tym czy cos . a tak to teraz przejmuje sie tym bardzo :(

Gość i to matkaaa
5 miesiąc ciązy i ty zrobiłaś sobie niedawno kolczyk, trzeba było sobie na piździe zrobić jeszcze przed daniem dupy, to byś przynajmniej nie była w ciąży, bo szkoda tego dziecka, ze ma tak głupią matkę

Jedynym co przychodzi mi do głowy to możliwość wywołania niepotrzebnego zakażenia lub infekcji. A tak poza tym to przeciwwskazań nie widzę. Jeśli masz wysoką tolerancję na ciała obce w swoim ciele to chyba gra gitara. Tylko właśnie dbać o prawidłowe gojenie, żeby się infekcja nie wdała.

Gość a co tooo jessst
kolczyk w stylu monroe? poważnie nie wiem

"i to makta" nie napisalam tego postu zebys pisala takich rzeczy i przy okazji obrazala :) chcialam zeby ktos pomogl a nie "wsparl" mnie tak jak Ty to zrobilas Lapie: tak dbam o to jak moge poniewaz nie chce wywolac niepotrzebnego zakazenia lub infekcji.