Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca bombowca

wysyp topiców o mężatkch zakochanych nie w mężu

Polecane posty

Gość kierowca bombowca

WTF??? sporo tu tego... co sądzicie o tego typu sytuacjach?

Gość kingaingaa
ja mam męża a myślę o innym wciąż

Gość bluekafe
ja mam to samo

Gość rolpwieceonwjd
a moze ty nam cos o tym powiesz?

Gość gość
Olać to :)

Gość kierowca bombowca
kurde ... jak tak czytam te topiki to aż strach się hajtnąć z ukochaną bo nigdy nie wiadomo czy mnie też to kiedyś nie spotka nie chciałbym żeby moja potencjalna żona któregoś dnia przyszła do mnie i powiedziała "zakochałam się w innym... przykro mi"

Gość kingaingaa
tak samo Ty możesz zakochać się kiedyś w innej ja męża nie zostawię dla tego, o którym myślę czekam aż minie.. może to tylko chwilowy kryzys

Gość beznadziejnie zakochanaaa
kur...też tak mam:( mam męża a kocham innego, spotykaliśmy się kiedyś...ale jakoś tak się rozeszło, a ja wciąż o nim myślę...

Ryzyko zawsze istnieje, trzeba robić wszystko by je zminimalizować:) Kochać bezgranicznie, zapewniać o uczuciach i okazywać je być może wtedy ten problem nie będzie Ciebie dotyczył:)

Gość kierowca bombowca
wiem właśnie że mnie może spotkać coś zupełnie podobnego... o ile nie można powiedzieć że już mnie to poniekąd spotkało. Poznałem kiedyś kobietę która okazało się jest mężatką... poznałem jej męża, przjaźniliśmy się, wspolne imprezy, wakacje i któregoś dnia powiedziała mi że poczuła coś więcej do mnie...niestety dla ich dobra urwałem kontakt z nimi żeby mogli sobie to wszystko poukładać... ale nie chcę o tym rozmawiać... smutne to niemniej jednak że uczuć nie da się wcześniej ustalić i zaplanować... masakra

Gość kierowca bombowca
pytanie do mężatek zakochanych w innych facetach: czy takie zakochanie przeszkadza Wam w codziennym życiu??? czy nie przeszkadza Wam w ogóle a ogranicza się to jedynie do tego że ten drugi facet wypełnia jedynie wasze myśli? jak to jest ?

Gość judasz - love
ja mam męża ale nie myślę o żadnym facecie, o mężu też nie, zrobił ze mnie zmęczoną życiem pracującą sprzątaczko-kucharkę, nie mamy czasu na nic, od rana do nocy sie nie widujemy, nic mnie już nie cieszy, mam 29 lat ale wolałabym mieć już z 70 - byłoby bliżej do końca :o

Gość 42nd St
ja też jestem ciekawy tego co czują takie kobiety?

Gość to proste ...
Bo żona też jest kobietą!!! A nie tylko żoną, matką, kucharką, praczką i sprzątaczką. Ma swoje pasje, zainteresowania, potrzeby. Gdyby się tylko mężczyźnie chciało choć czasami traktować ją jak na początku znajomości to nie ma mocnych, żeby taka kobieta wpadła w sidła innego faceta.