Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam17lat

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość mam17lat

Mam 17 lat i wpadka nie wiem co robć jak powiedzieć mamie

Gość jajajajajjajjaaja
"mamo, jestem w ciąży"

Gość mam17lat
tylko ne wiem jak to się stało biore tabl i gumek używamy i wpadka

Gość ewelala
ja tez nie wiem.

Gość gdybyśdo gum i tabsow
użyla jeszcze globulek i spirali to wtedy moze byś nie wpadla

Gość mhm jasnee
trzeba było myśleć głową a nie...

Gość wpisz se w gogle
antykoncepcja trza było myśleć wcześniej jak seks uprawiałas pierdolić się nie bałas a teraz mamy sie boisz? żenada............................ kolejny bachor z wpadki i na utrzymaniu mopsu bedzie

Gość pomoc dla młodej mamy
nie taka ciężka :) Po pierwsze : czy masz chłopaka czy 'wpadłaś' podczas jakiejś popijawy,imprezy itp. ? Po drugie : Powiedz mamie szczerze , że oczekujesz dziecka . Nie owijaj w bawełnę . Po trzecie : Rodzice ojca ( jeśli znasz ) powinni wiedzieć , że ich syn zostanie tatą . Po czwarte : NIE ZAŁAMUJ SIĘ !

Gość mam17lat
właśnie myślałam głową i dlatego antykoncepcja była i kurcze guzik to dało

osoby , które chcą tylko ( za przeproszeniem ) zje*bać młodą matkę niech sobie darują , bo takie teksty w niczym nie pomagają . Powyższa osoba oczekiwała pomocy a nie reprymendy ! :/

Gość mhm jasnee
Pewnie zapomniałaś wziąć tabletki parę razy. Nie pierdziel że nie, bo nie wpadłabyś stosując tabletki i prezerwatywy jednoczesnie.

Gość mam17lat
jutro powiem chłopkowi on ma 24 lata mam nadzieje że mnie nie zostawi

Powiadom chłopaka , że musi roboty szukać :)

Gość mhm jasnee
Ale w czym my jej mamy niby pomóc? Nastolatka dała sobie zrobić dziecko i na głupawym portalu liczy na pomoc? Jaką?

Gość Przecież nie są to
metody w 100% chroniące przed niechcianą ciążą. Nie wiedziałaś??? Powinnaś to wiedzieć decydując się na sex.

Gość mhm jasnee
A tak ogólnie mysle ze to prowokacja :)

Jeśli jest mężczyzną to nie zostawi :) A co do 'wpadki' . Pamiętaj : antykoncepcja nie daję 100 % pewności ! Więc nie zadręczajcie się z chłopakiem jak to się stało . Teraz myślcie jak temu dziecku zapewnić przyjemne życie .

Gość mam17lat
nie zpomniałam wziąść tabletki bo nie chciałam zajść w ciąże a te co mnie je*** ciekawe ile wy lat miayście jak zaczełyście współżyć takie święte

Gość mhm jasnee
Jak to prawda to jednak SIĘ ZADRĘCZAJCIE jak to się stało, zeby na przyszlosc nie bylo powtórki z rozrywki ;d;d

Gość mhm jasnee
Co Cię obchodzi kiedy zaczęłyśmy współżyć? Ja nie miałam dziecka w wieku 17 :D:D

Sam mam 16 lat , i sam prawie zostałem ojcem . Napisałem na wspomnianym portalu , oczekiwałem fachowej opinii i ją dostałem :) Sam teraz próbuję pomagać innym ! Jeśli coś nie gra , to nie musisz udzielać się w tym temacie . Ja próbuję tylko pomóc :)

Gość Phoebe20
seKS, do osoby wyżej. Sex to nie po polsku. Autorko, trzymam za Ciebie kciuki. 17 to jeszcze da się przeżyć, masz starszego chopaka, prawdopodobnie będzie odpowiedzialny i pomoże Ci, poradzicie sobie :) A rodzice... no cóż, pewnie będą zszokowani, raczej nie najszczęśliwsi, ale nie masz 14 lat, jesteś prawie dorosła, przywykną do tej myśli... pokaż im po prostu ze jesteś dorosła, powiedz od razu że zamierzasz wziąć za to odpowiedzialność, powiedziałaś już chłopakowi i planujecie zrobić to i to i tamto blabla :) będzie dobrze, powodzenia!!!

Gość mam17lat
chłopak pracuje teraz mieszkanie wynajął planowaliśmy śub jak szkołe skończe a nie oczekuje pomocy tylko porozmawiać chciałam

No właśnie . Jeśli bronię przyszłej mamusi , to mam nadzieję , że nie okłamujesz Nas i nie wpadłaś przez jakieś głupie zabawy typu : słoneczko czy jakiś pokerface.

Gość mam17lat
tak myśe że będe mamą i w sumie się ciesze tylko jakoś t wszystko trzeba zorganizować tylko najpierw mu powiem potem rodzicom

Trzymam kciuki :) Mam nadzieję , że twój facet to prawdziwy mężczyzna , a nie jakiś chłopiec , który ma bogatych rodziców i będzie chciał rozwiązać sprawę za pomocą aborcji . Pod żadnym pozorem nie pozwól na to !

Oczywiście nie musisz słuchać moich rad :) możesz postąpić według własnego zdania . Lecz mimo mojego młodego wieku , wiem co nieco o życiu i w tych tematach moje rady są ( moim zdaniem ) ważne . Wszystko zależy od Ciebie . Pozdrawiam .

Gość mam17lat
w życiu nie usunełabym dziecka