Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otaga28

czyzby rozwod?

Polecane posty

Witam Wszystkich! Mam straszny problem z moim mężem, tzn. kryzys małżeński. Jesteśmy po ślubie 5 lat minęło, synek dwa latka. A ciągle mam wrażenie, że on mnie nie kocha, ze nie pasujemy do siebie. W towarzystwie lubi drwic ze mnie i wysmiewać moje wypowiedzi-szok normalnie plakac mi sie chce jak soboe przypominam co on mi wyprawaia. Przy mojej najbliższer rodzinie "pierze brudy"nasze bratowa nawet nie chce z nim rozmawiac twierdzi, ze to szajbus! W gruncie rzeczy jest "wesoły grubasek", ale dla obcych. najlepiej obcych kobiet.szok poradzcie co robic bo mam metlik w ghlowie

Gość madalennna
o nie ale typ rozumiem ze 28 to twoj wiek, mloda jestes ulozysz sobie zycie, szanuj sie kobieto i nie pozwol na to zebys zmarnowala swoje krotkie zycie na bycie z kims takim

Gość Zgrywus :)
Dałaś mu powody do takiego zachowania? Bo jeśli nie, to w sumie musi to być "pocieszny grubasek"- gdzie pójdzie tam go wyśmieją ;) Drwić ironicznie z własnego małżeństwa? :O

Dałaś mu powody do takiego zachowania? Bo jeśli nie, to w sumie musi to być "pocieszny grubasek"- gdzie pójdzie tam go wyśmieją ;) Drwić ironicznie z własnego małżeństwa :O

coś się pierniczy ta kafeteria :O

Chyba Autorka się spłoszyła :P, oczekuje raczej fachowej kobiecej rady ;) Zmykam na muzyczny ;)