Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa 68

suche pekajace lokcie

Polecane posty

Gość iwa 68

mam suche pękajace łokcie co robic moje kremy pomagają chwilowo a to wraca ?

Gość lady-em
maść z witaminą A

Gość laminatka
Zadarzyła mi sie identyczna sytuacja, juz zaczynałam panikowac zę to może być łuszczyca bo też zaden krem nie pomagał, ale potem aptekarka podpowiedziała mi, żeby spróbować się nawilżać tez od wewnatrz, wiec zazcęłam pic wiecej wody i wyszukałam w necie kapsułki do suchej skóry, które nazywały sie proskin i okazało sie, że to na szczescie była tylko przesuszona skóra.

Gość ahaaaaaaahahhh
następna spamerka...wystarczy mądra dieta.

Warto spróbować kosmetyków i żelów kolagenowych. Na pękające łokcie najlepszy Graphite:) ze strony www.colltea.com Nie wstydźcie sie pytać o zniżki!;)

Gość pluszaq
trzeba zluszczac i natluszczac :)

Ja też mam bardzo suchą skórę testowałam kilka preparatów, ale póki co nie uzyskałam zadowalającego efektu. Od 2 tyg. zaczęłam zażywać wspomniany wcześniej Proskin i czekam cierpliwie na efekty mam nadzieję, że niedługo zacznie działać... prawdę mówiąc pokładam w nim wiele nadziei.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
won serdelkowa spamerko!

Gość hejhej nocna pora
a ja polecam udac sie do mydlarni i kupic na wage masło grecki, lub z algami

Gość Kermuren
Kermuren 5, 10 lub 15. Sama używam 10 i działa. Myślę, że na początek 5 lub 10 pomogą. Ale podobno 5 wycofują z produkcji. Za dobry był, po co tanio się leczyć, jak można z nas - pacjentów zedrzeć krocie za droższe, najlepiej zagraniczne leki. Te dobre są naprawdę tanie tylko trzeba ich poszukać w necie, a potem znaleźć aptekę, która je zamówi. Apteki też mają swoje niepisane (?) umowy, aby sprzedawać droższe produkty - to zysk dla nich i ich współpracowników - dostawców, koncernów. Gdy proszę o tani lek, to każda aptekarka zaraz leci po drogi, o podobnej nazwie. Ja mówię, że nie chce takiego, bo kosztuje 33 zł, chcę ten po 4 zł, a one z niesmakiem stwierdzają, ze takiego nie ma i nie zamówią. Ja proszę o taki po 4 zł, a ona leci po taki za 33 zł. Jest różnica? Jest. A działanie? Takie samo albo i tańszego lepsze.

Gość gość
Mi pomógł krem dermika ceramidia, specjalistyczny,właśnie do suchych łokci.

Gość gość
Nalezy zbadac tarczycę,w tej przypadłości własnie są problemy ze skórą na łokciach