Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur xxxxxxxxx

Kurier GLS

Polecane posty

Gość artur xxxxxxxxx

Czy wy macie jakieś dobre doświadczenie z kurierem GLS? Ja już kilkukrotnie dostawałem przez nich towar z Allegro i zawsze były jakies problemy. Zero kontaktu z kurierem; a żeby pogadać z kimś na infolinii czeka sie przynajmniej 10 min, jak się ma szczeście. Brak profesjonalizmu. No i nie wiem po co ich zawsze dwójka jezdzi. Jeden niesie paczkę a drugi terminal do podpisu. Chyba firma nie ma na co kasy wydawać

Nie mam dobrych doświadczeń ;P A za ostatnim razem to już przegięli.... przesyłkę dostałam po tygodniu od nadania. Szybciej by było Pocztą... Nie idzie się do nich w ogóle dodzwonić.

Gość peedobeer
to jest najgorsza firma kurierska jaką znam, żenada, podpisuję cię pod tym co wyżej napisano

Gość hahaha, to widze ze
nie tylko ja mialam z nimi problemy:D:D:D Oni sa do dupy rzeczywiscie.

Gość Ja mam inne
doświadczenia.SMS-a o wysłaniu paczki dostałam 16-go,a 18-go około południa miałam paczkę dostarczoną.Paczka nieuszkodzona,kurier miły.Czego chcieć więcej?

Gość artur xxxxxxxxx
chyba będe prosił nadawcow zeby nic przez ta firme nie wysyłali. Rzeczywiście już szybciej działa Poczta

Gość artur xxxxxxxxx
To chyba odosobnione przypadki że coś przez nich przychodzi na czas i w calości

Gość artur xxxxxxxxx
a u was też jezdzą parami?

Gość artur xxxxxxxxx
zamówiłem sobie wibrator do stymulowania analnego i nie przychodzi :(

Gość artur xxxxxxxxx
spadaj podszywie

Czekając na tą ostatnią paczkę, przejrzałam neta, szukałam opinii o nich i proszę : http://www.opineo.pl/opinie/gls-poland-com,negatywne Fakt. Mają też i pozytywy... Ale słuchajcie. Jak może być tak, że moja paczka przez przypadek jedzie do innego okręgu...? 2 dni później trafia dopiero do właściwego. Później obiera ją kurier, ale niestety nie zdążył tego dnia dowieźć, paczka trafia do magazynu.. Kolejnego dnia wciąż tam leży w ogóle nie zabrana... Kolejnego znów kurier znowu ma nie po drodze... Paczka trafia do magazynu... Kuźwa, żałuję że nie zrobiłam screena wtedy, tej tabelki, co sprawdza się stan przesyłki, bo naprawdę cuda na kiju :)

Gość artur xxxxxxxxx
mam ogromną ochcote, aby było dwóch kurierów. Mam nadzieje że mnie ostro zgwałcą i oryzgają swoją miesistą sperma :)

Gość peedobeer
nie kurwa, trójkami jeżdżą :P

Gość artur xxxxxxxxx
naprawde?, ooh szczytuje...

Gość pata taj
ja mam zle zdanie o Siodemce - moja paczke kurier zostawil u sasiadow, kilka domow od mojego, na szczescie akurat byli mili i przyniesli mi ja, ale jak tak mozna...

Gość no, zostawianie paczek
u sąsiadow to jakieś nieporozumienie. Nie kazdy ma miłych i uczciwych sasiadów. sasiad nie musi tez wiedziec co zamawiam i za ile! Dlatego najlepiej zamawiac paczki za pobraniem, wtedy wiem ze paczka tafi bezposrednio w moje ręce