Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateush12

szamon dla faceta

Polecane posty

No hej, właśnie skończył mi się stary szampon, SYOSS do prostowania włosów i powiem że w ogóle nie jestem z niego zadowolony, jakieś takie mam suche wrecz sianowate włosy po nim. Co byście polecili dla faceta, włosy średnie z "tendencją" do kręcenia. Dodam że używam odżywki do spłukiwanai biosilk smoothing (kradne siostrze xD)

Gość chłopieeeeee
czy Ty jesteś metroseksualny & ciotą, że tak przesadnie dbasz o ciało/włosy? Musisz wiedzieć, że prawdziwe damy lubią chłopów przesiąkniętych potem końskim a mężczyźni serkowate cipki, więc nie przesadzaj, bo zostanie Ci tylko pedzio cwel. Tak na poważnie, to myj włosy szarym mydłem, hartuj zimną wodą i prawidłowo się odżywiaj(dieta śródziemnomorska) a będzie OK.

Gość haha a mozna wiedziec
jakie to są serkowate cipki???

Gość chłopieeeeee
cd. od czasu do czasu zgol włosy na łysą pałę, smaruj dla połysku kremem do twarzy. Po kilku goleniach będzxiesz miał szczycinę na głowie niczem dzik. Jest to jedyna metoda na zdrowie włosów. Zresztą łyse pały są aktualnie w modzie, więc będziesz na "fali"

Gość chłopieeeeee
prosisz i masz: kobieta/dziewczyna jak się nie podmywa, to w cipce gromadzi się śmierdzący serek. Jeśli nie masz takiej dziewczyny, to weź zwykły serek wsadź do mokrej ścierki, zostaw na kilka dni w wilgotnym miejscu i po takimś czasie podstaw pod nos, Powinieneś z powodu tego "zapachu" dostać wytrysku, gdyż jest to naturalny afrodyzjak.

Gość PRAWDZIWY fACET 28 LAT
proponuje szampon i odzywke nive do prostowania wlosow. Wyprobowalem, super dziala.

Gość co do szamponu
To odstaw cudowne szampony do prostowania włosów. Mają one mnóstwo silikonów które włosy obciążają, powodują że przykleja się do nich wszystko z powietrza, w wyniku czego są właśnie takie jak opisałeś. Ja polecam linię szamponów Klorane do kupienia w aptece np wzmacniający z chininą i witaminami albo do kupienia w drogeriach szampony Pollena Eva - ziołowe.

Gość haha a mozna wiedziec
tak sie sklada ze jestem kobieta a ty najwidoczniej fanem grzybicy haha wspolczuje kobiety.. a na marginesie wcale nie lubie facetow smierdzacych konskim potem