Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Motylek72

jak zrozumiec Wdowca?

Polecane posty

Gość Motylek72

Witam, od jakiegos czasu spotykam sie z facetem, ktory 3 lata temu stracil zone. Na poczatku byla to znajomosc kumpelsko przyjacielska i w duzym stopniu oparta na mojej pomocy w trudnych dla Niego chwilach. Po jakims czasie do znajomosci wkradlo sie uczucie, myslalam, ze to tylko z mojej strony ale On tez wysylal podobne sygnaly. Jest to dla mnie cos cudownego, choc wiem, ze On jeszcze czasem ma gorsze chwile, ucieka w samotnosc, zamyka sie. Szanuje to i staram sie zrozumiec...ale zastanawiam sie jak dlugo to jeszcze moze potrwac? Martwi mnie tez to, ze przez to cierpienie On zapomina o moich potrzebach. Wiem, ze nic sobie nie obiecywalismy...ale czasem mnie boli i jest mi smutno. Zawsze bylam na kazde jego zawolanie ale to niestety nie dziala w druga strone. Czy po cudownej nocy i uroczym poranku...kiedy potrzebuje milego, cieplego slowa...zwykle slysze, ze co za duzo to nie zdrowo. Co mam zrobic? Jak z Nim rozmawiac? Nie chce go zranic...ale tez musze myslec o sobie o tym czego pragne i co mnie boli.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować