Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek72

Jak zrozumiec Wdowca?

Polecane posty

Gość Motylek72

Witam, od jakiegos czasu spotykam sie z facetem, ktory 3 lata temu stracil zone. Na poczatku byla to znajomosc kumpelsko przyjacielska i w duzym stopniu oparta na mojej pomocy w trudnych dla Niego chwilach. Po jakims czasie do znajomosci wkradlo sie uczucie, myslalam, ze to tylko z mojej strony ale On tez wysylal podobne sygnaly. Jest to dla mnie cos cudownego, choc wiem, ze On jeszcze czasem ma gorsze chwile, ucieka w samotnosc, zamyka sie. Szanuje to i staram sie zrozumiec...ale zastanawiam sie jak dlugo to jeszcze moze potrwac? Martwi mnie tez to, ze przez to cierpienie On zapomina o moich potrzebach. Wiem, ze nic sobie nie obiecywalismy...ale czasem mnie boli i jest mi smutno. Zawsze bylam na kazde jego zawolanie ale to niestety nie dziala w druga strone. Czy po cudownej nocy i uroczym poranku...kiedy potrzebuje milego, cieplego slowa...zwykle slysze, ze co za duzo to nie zdrowo. Co mam zrobic? Jak z Nim rozmawiac? Nie chce go zranic...ale tez musze myslec o sobie o tym czego pragne i co mnie boli.

Gość aska2345
daj sobie z nim spokoj to egiosta niczego dobrego od niego nie dostaniesz jestes pogotowiem ratunkowym i seksualnym dla niego a jak sie otrzasnie to pojdzie do innej mozesz porozmawiac z nim szczerze o swoich rozterkach zobaczysz co powie

Gość miszka1111111111
A moze facet nie jest gotowy na nowy zwiazek? Moze jeszcze sie nie otrzasnal po stracie zony?

Gość Jastik
A ja sadze, ze facet sie zabawia i tyle i kolejna noc spedza z inna.

Gość tarka23
Po trzech latach facet juz powinien sie otrzasnac. Egoista!!! A Ty masz nadzieje:-)

Gość ej niby czemu
wdowca piszesz duza litera ? to jakies imie jest? a moze specjalny tytuł ?