berbelek1 0 Napisano Luty 21, 2011 chcę zajść w kolejną ciążę. Jestem 3 miesiące po cc. Czy mogę już zacząć starania??? wiem że trzeba takie rzeczy konsultować z lekarzem ale jestem ciekawa czy są takie dziewczyny które tak zrobiły i czy wszytsko było dobrze ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja23 Napisano Luty 21, 2011 Ja na twoim miejscu bym poczekala , mialam podejrzenia ze jestem w ciazy jak moj synek mial 2 lata i lekarz powiedzial ze to za wczesnie ale jak sie okaze ze jest to bedziemy myslec dalej (tez mialam wczesniej cesarke).Uwazaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Luty 21, 2011 no tak ale są różne opinie lekarzy jedni mówią że 6 miesięcy jedni że rok drudzy że 2 lata a są i tacy którzy uważają że można od razu jeśli cięcie się dobrze zagoiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja23 Napisano Luty 21, 2011 Kiedys taki stary lekarz w szpitalu na Bródnie powiedział mi że trzy lata minimum trzeba odczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Luty 21, 2011 ja urodzilam we wrzesniu 2008 i mialam cc i teraz jestem w 3 miesiacu tylko ze moj gin nie widzial zadnych przeszkód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach