Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mamusia77899877

do mam karmiącym mieszanką

Polecane posty

Gość taka jedna mamusia77899877

mam 5 tygodniowego niemowlaka, pomimo że skończył już miesiąc i teoretycznie powinien już nie jeść co bite 3 godziny, nadal tak jest. Je cały czas 8 porcji na dobę. nie ma dłuższej przerwy na nocny odpoczynek, budzi się dokładnie co 3 godz i chce jeść....kurcze tyle się mówi że modyfikowane jest bardziej sytne niz mleko matki a tu lipa, syn cały czas głodny córka też była na m.m. i jak ją nakarmiłam o 20 to jadła dopiero o 3.00 a ten maluch je o 20.23.2.5. itd żadnej przewry,

wydaje mi się, że raczej powinien jeść co bite 3 godziny jest jeszcze malutki i być moze są wyjatki, które przesypiają noc, ale ja o takowych nie słyszałam mój miał 6 miesiecy i dopiero zaczął dłużej sypiać w nocy bez jedzenia widocznie tyle potrzebuje

Gość zwiększ porcje
przed snem. zje wiecej to dluzej pospi. moja normalnie je 100ml, na noc dostaje 130 i spokoj na pół nocy.

Gość mama małego Alka
mój ma 19 tyg i też tak je - ok 8 razy na dobe - a nieda mu sie zwiększyć ilości na raz bo niezje tyle - złość albo usypia ... i co gorsze najwięcej je w nocy, w dzień udaje się tak 60 - 90 mu wcisnąć na raz i to z wielkim bólem czasemwięc twój problem może potrwać jeszcze ładnych pare miesiecy........