Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka filiżanka

ból głowy, zawroty, nudności...itp

Polecane posty

Gość szklanka filiżanka

od pewnego czasu wciąż boli mnie glowa, jak wstaję kręci mi się w niej, pojawiają się białe plamy przed oczami, doskwiera mi brak apetytu a przy tym nudności, w nocy ciągle drętwieją mi ręce. Czy ktoś wie o co chodzi?

Gość tiiiaaaaaaaaa
zbadaj tarczyce...................

Gość 869
Byc może problem z kręgosłupem. Masz prace siedzącą?

Gość Pola :
tez tak miałam , było trochę przerwy i znowu . Mialam robione badania i nic nie wykazały . a od ilu tak masz ?

Gość szklanka filiżanka
jestem studentką. Mam to od ponad miesiaca, dodatkowo raz mi zimno raz gorąco, nawet krótki spacer do sklepu sprawia, ze potrafię wrócić z niego cała zalana potem.

Gość Pola :
moze denerwujesz się często , może to też być na tle nerwowym. zrob sobie badania ogolnie, krwi , tarczyce. Moze to tez byc anemia , lub jezeli pijesz duzo kawy , alkohol - brak magnezu.

Gość szklanka filiżanka
nerwy były przed sesją, teraz jest luz, ale wciąż jestem drażliwa, szybko się denerwuję. Tarczyca może być dziedziczna?

Gość Pola :
to mamy ten sam problem :) mi też często towarzyszy uczucie takiego lęku - jakby w okół mnie się nic nie działo , takie otłumanienie. badanie mialam ok , dalej nie wiem co to jest. tak , może być dziedziczna , tez właśnie pierwsze co to robiłam na nią badania , ponieważ moja babcia jak i mama mają problemy z tarczycą.

Gość szklanka filiżanka
kurcze, cały czas zwlekam z wizytą u lekarza, bo jestem teraz na studiach a jakbym poszla do rodzinnego to przepisalby mi apap....;/ Moja babcia ma tarczyce.... albo to anemia...

Gość Pola :
jeżeli masz troszkę pieniążków , to zrob sobie te badania prywatnie , nie są drogie. albo idz do pierwszego lepszego lekarza , po skierowanie na badanie krwi i tarczycy :) ja mam dosc lekarzy, niby wszystko ok , ale jednak cos jest , niekiedy mam juz dość i chciałabym sie w koncu czuc normalnie ;/

Gość szklanka filiżanka
znam ten ból... ja mam już dosyć tego, bo wiecznie czuję się jakbym miała zwymiotować, kręci mi się w głowie, nie mogę nawet patrzeć na jedzenie

Gość szklanka filiżanka
nie, nie...ciąża to raczej nie jest :)

Gość problemy neurologiczne
wedlug mnie to problemy neurologiczne,typowe objawy guza mozgu

Gość szklanka filiżanka
jeszcze jakieś pomysły?

Gość szklanka filiżanka
?

Jakie chcesz pomysły? Co tu myśleć? Jeden się tak czuje z nerwów, drugi bo tarczyca chora, a trzeci bo ma jeszcze coś innego......nic Ci tu po pisaniu co to może być. Zrób wyniki. Na drętwiejące ręce polecam magnez z wit B6.

Gość izabelcia1979
na drętwienie teżz jestem za magnezem,ból głowy możze z nrwów może z niewyspania,ja z bólu czasami wymiotuję ale ja mam migrenę i też drętwieją mi ręce,może masz to samo??ból głowy jest w tedy nie do wytrzymania od razu biorę 2tabl.pyralginy i najlepiej potem zasnąć

Gość chochliczek11
Drętwienie rzeczywiście może być od kręgosłupa. ale takie objawy wyglądają na migrenę, albo jakies niedotlenienie mózgu? Doraźnie weź coś na ból, ale koniecznie idź do lekarza