Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on37

4 lata razem i...

Polecane posty

Gość on37

Jestem żonaty mam córkę. Przez ostatnie lata byłem w związku z cudowną kobietą, od kilku dni już nie jesteśmy. Nie jesteśmy, bo wybrałem "normalną" rodzinę dla mojej córki - sam miałem doświadczenia z rozpadem małżeństwa moich rodziców i mocno to przeżyłem dlatego uznałem, że nie dam dziecku tak cierpieć jak ja. Niewyobrażalnie zraniłem kobietę, którą cały czas kocham i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Nie wiem po co tu to piszę... Zniszczyłem Jej życie i swoje, przy życiu trzyma mnie tylko córka.

Gość sfsdfsd
po 4 latach ci sie przypomnialo o normalnej rodzinie? niezly tatus..

Gość Agentka csi
zniszczyles kobiecie zycie - szukasz wspolczucia? dziecko za kilka lat dorosnie a ty zoastaniesz sam i bedziesz plul sobie w twarz

4 lata zdradzales zone?po 4 latach obudziles sie?Ty nie skrzywdziles kobiety,ktora jak twierdzisz kochasz zostawiajac ja,Ty krzywdziles ja przez cale 4 lata!!!

Gość owcap
Bierz sie w garśc chłopie nie ma na co czekać rób teraz wszystko żeby znowu choć trochę Ci zaufała, jeśli zależy Ci na rodzinie to Ci się uda, ale będziesz musiał się niestety długo i bardzo mocno starać. Powodzenia;)

ja nigdy nie potrafilabym zaufac facetowi ktory zdradzal bez skrupulow 4 lata!!!mysle,ze jest to nie wykonalne!!predzej czy pozniej to malzenstwo i tak sie rozpadnie....

Gość Jak ja nie cieprie takich
dwulicowych jeczydel. Jak sie zony nie kochalo, trzeba sie bylo rozwiesc, a dopiero potem szukac sobie nowej partnerki. A skoro chciales sie poswiecac dla dziecka, to trzeba bylo nie wchodzic w romanse. Po 4 latach nagle sobie przypomniales o corce? A moze grunt zaczal ci sie palic pod nogami, bo kochanka nie chciala juz zycia bez zobowiazan, tylko zaczela naciskac na rozwod?

JEśli dobrze cię rozumiem, to wybrałeś nie rodzinę, i nie żonę, ale dziecko.. Jak wyżej, pamiętaj, że dziecko kiedyś dorośnie, i może zaistnieć syt. w której zostaniesz sam.. Wiesz, wszystko zależy też od tego jakie relacje łączą cięz żoną. Jeśli to same kłótnie, draki, wrzaski.. to lepiej odejść, i żyć "normalnie"..

Gość Arti 37
A Twoja żona wiedziała o tym? Chętnie Cię przyjęła. Ja jestem z rozbitej rodziny. I nigdy swojemu ojcu nie wybaczyłem tego co zrobił mojej mamie i mnie.Nie utrzymuję z nim kontaktów.Jest dla mnie nikim. Widziałem jak dręczył mamę. Uważał ją za idiotkę.Bo poznał k.... Odszedł i wtedy mama z moją pomocą stanęła na nogi. Poznała świetnego faceta, do którego mówię Tato. Kocham ich oboje.To są moi wspaniali rodzice. Dlaczego mama męczyła się tyle lat? I Ty też się nie poświęcaj. Najlepiej idź swoją drogą. A od swojego dziecka dostaniesz podziękowanie.Tak jak mój ojciec ode mnie. A jeszcze jedno. Mój ojciec jest teraz sam.Ta jego wielka miłość kopnęła go w d.... . Do nas już nie ma powrotu.

Gość on37
Nie kocham żony... Kocham kobietę, z którą byłem przez ostatnie 4 lata.

Gość Arti 37
Nie czekaj, zbieraj się szybko, daj spokój żonie i córce. Tak będzie najlepiej dla Was wszystkich.

Więc sam sobie odpowiadasz na pytanie co zrobić dalej.. MAcie dziecko - w porządku. Ale pamiętaj, że ono nie jest ani głuche, ani ślepe.. Dzieci bardzo dobrze odczuwają na to co się dzieje między MAmą a Tatą.. Jak zdecydujesz co dalej, podziel się.. ! 3maj się :)

Gość aniluap
Wiesz co? Zostaw corke i zone i idz do kobiety, ktora kochasz, nie dlatego,ze sie ebdziesz meczyl ale rowneiz zeby nie psuc zycia zonie i dziecku, nie kochasz zony tylko tamta. Wiec jak bedzie wygladalo wasze zycie? Wszystko bedziesz robil niechetnie, stracisz motywacje do wszystkiego, nie ebdziesz sie staral o zone, ktorej i tak przeciez nie kochasz,. Tak, to bedzie rodzina ale rodzina bez milosci, bez uczuc. To sie bedzie odbijalo na wszytskich, na dziecku tez, zobaczy jaka jest sytuacja pomiedzy mama i tata. Wiec odejdz do kobiety, ktora kochasz, bedziesz szczesliwy i wtedy Twoja zona pozna wspanialego meczyzne i rowniez bedzie szczesliwa. Co Ci pozostaje i tak nic nie zrobisz bo krzywdziles zone 4 lata , i tak sie juz nic nie zmieni, ona calkowicie stracila do Ciebei zaufanie, chyba zadna mądra kobieta nie wybaczylaby takiego czegos, bynajmniej nie udawala ze znowu jestescie wspaniala rodzinka. Zastanow sie co chcesz zrobic, czasmai lepiej jest odejsc i pozwolic na szczescie swoje i osoby, ktora sie ranilo

Gość klemantyna
ile lat ma twoja córka? moim zdaniem dobrze zrobiłeś zostając z rodziną. trzymam kciuki, zauroczenie minie i będzie łatwiej.

Gość aniluap
Arti 37 Ucaluj mame i powiedz jej,ze jest bardzo madra :) Z reszta Ty tez :)

Gość klemantyna
przecież miłość to nie fajerwerki, tylko wspólne życie, szacunek, tolerancja dla siebe, wzajemna pomoc. nie daj się zwieść osobom, które radzą ci odejść od żony i dziecka, być może są tacy którzy wola samotność ale ty masz zobowiązania wobec rodziny, którą założyłeś. skrzywdziłeś kochanke i jesteś draniem ale odchodzac z domu krzywdzisz dwie niewinne osoby.

Gość klemantyna
tia i zasil grono samotnych i przegranych! a błędy w życiu kazdy popełnia bo nikt nie jest ideałem.

Gość on37
5 lat i jest bardzo ze mną związana. Od dawna myślałem o rozwodzie ale nie mam najmniejszych szans na partnerskie relacje z matką mojej córki po rozwodzie i wiem, że zrobi wszystko by ograniczyć mi możliwość kontaktu z małą.

Gość oto dowód
Moje pierwsze pytanie: dlaczego zakończyłeś szczęśliwy związek? żona was przyłapała? Dziecko na pewno ci podziękuje jak dorośnie, będziesz w jej oczach tatusiem, który nie kochał mamusi nauczysz ją takiego samego toksycznego podejścia do związku

Gość Vtrade
Moje ostatnie spostrzeżenia na temat rozwodów: Facetom nie chodzi o dobro dziecka czy żony tak bardzo jak o swoje zaplecze materialne (podzielić dom, samochód, konta bankowe - boli)

Gość dziołcha na 102 jestem
pelikany nie łykajcie tych idiotycznych prowokacji,widziałyście kiedyś normalnego faceta w tym wieku który by się mazał jak baba :D no chyba że autor jest ukrytym gejem a ta kochanka to Rysiek z mięsnego:D:D

Gość bo kochanki...
to wredne suki są

Gość bumsneło
ja przez 3 lata byłam z facetem nie wiedzac, że ma inną i to 5 lat, a ona nie wiedziała, ze on ma mnie, wreszcie się zorientowałam i zrobiłam aferę i co?.... tamta mu szybko wybaczyła, bo to ją kocha i dalej planują slub i jeszcze dzidziusia mają teraz w drodze... kto wie, może żona autorA jednak mu wybaczy, nigdy niewiadomo jak kobieta zareaguje:) ale tyle lat oszukiwania kobiety to nie do uwierzenia, i jednak żona autora się nie zorientowała??? hmm w sumie po sobie patrząc to się nie dziwię, autor musi byc świetnym aktorem

Gość hehehe prowo
??