Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal Anonimus

Kobiety i ich zainteresowanie "dupkami"

Polecane posty

Gość Gal Anonimus
Musicie skopiować link do przeglądarki i usunąć spację.

Gość Utrew
Kobyety to chooye. Widać to na załączonym obrazku.

Gość Arturo_Kamilo
Sama prawda !

Gość Jestem żałosna...bez honoru...
Ta historyjka to prawda.

Gość dfgdfgdfg
o qrwa zajebiste

Gość aha i achhh
a jeszcze lepiej na ten ułamek procenta, które dobrze napiszą "niewielki". :P

Gość IMO13256
NOWOŚĆ!!!

Gość uwielbiam spacccc
mialam w mlodosci kilku facetow (mam obecnie 27 lat) i gdy facet robil sie zbyt miekki, mialam dosc, jak robil sie zbyt "babski", za duzo wpatrzony we mnie, byl to poczatek konca, zawsze wolalam "cwaniaczkow", wiecie takich troche bezczelnych facetow, ten dreszczyk emocji, lozko mrrr i mam meza, kocham go, mamy dziecko jestem z nim dlugo juz, jest miloscia mojego zycia, wspanialym mezem i ojcem, ale nie sa to cieple kluchy, nieraz da popalic (nie mowie o zdradzie itp, bo to nie w jego stylu) ale nie jest ulegly, klocimy sie, nieraz ostro, jest taki czasen szorstki, a ja to uwielbiam, po prostu bycie z ciamajda, nawet jakby byl przekochany jest nudne, ja tam wole facetow z jajem, a moj taki jest, nieraz sie musze postarac zeby go ujarzmic ale to jest to

Gość IMO13256
ROZUMOWANIE DUP 101: 1. Spokojny facet = Ciapa/nieudacznik 2. Kryminalista/arogancki frajer = SAMIEC ALFA!

Gość sandrakasandra
uwielbiam facetow typu "bad boy" co w tym zlego? przynajmniej zycie z dreszczykiem emocji , nie mowie o facecie co bije i pije, ale o takim bezczelnym gosciu, ktory nie jest rozlazla ciota wlasnie, i nie jest na kazde zawolanie

Gość Samiec Alfa...
Kobieta musi wiedziec gdzie jest jej miejsce i kto jest jej panem. Wtedy czuje sie szczesliwa.

Ja to widzę zwyczajnie tak, że mądra kobieta wie z kim być. Natomiast te, które nie myślą głową to wybierają zupełnie bez wyobraźni. Statystyki nie kłamią. Nie bez powodu jest tyle rozwodów. Jestem facetem, którego ciężko wyprowadzić z rownowagi. Stąd też rzadko mam ochotę na kłótnie. Jebie mnie czy myślisz, że jestem ciepłą kluchą czy nie bo najwyraźniej wasze myślenie się nie sprawdza, bo mam powodzenie. Choć sam o sobie mogę myśleć, że czasem mogę być zwyczajnie nudny,ponieważ w zwyczaju jestem raczej spokojny. Myślisz, że jakaś ma mnie za ciotę ? Może tylko taka, z którą nie chciałbym być. Taka co wyżej sra niż dupę ma, jak to się mówi. To jest wasze, życie i jeżeli nie chcecie używać mózgu, określać kogoś o innym charakterze, jako ciota to jest wasze zdanie i nikogo nie obchodzi. To wy bedziecie w związku z niepewnym facetem.

Gość Samiec Alfa...
Smierc frajerom!

Gość faceci tez wolą ładne laski
które mają je w dupie, niz dobre, a np grube kobiety

Gość sandrakasandra
kurcze moj facet ma dobre serce, ale to sie nie kloci z tym ze to taki typ "zly", wiecie, nie lezy u moich stop, potrafi byc bardzo po prostu stanowczy, bezczelny, kiedy trzeba , lubie jak jest ostry, inteligentny, jak inni maja szacunek do niego i troche sie go boja, podnieca mnie to, kochamy sie, ale wiem jaki on ma charkter, ma swoje sprawy, swoje drogi, i tajemnice, nieraz chce sie przytulic a on zwyczajnie nie chce i juz, nie ponawiam proby, ale jak juz mnie przytuli to uuuu, sorry ale wiekszosc facetow jest nudna, nie moglabym byc z takim co ma romantyczna dusze, wiecznie zasypuje mnie czulymi slowkami itp

Gość sandrakasandra
no i nie powiem ze ja jestem typ uleglej nudziary, mam swoj charakter i to ostry, mam ciety jezyk, jestem niezalezna, mowie co mysle , nie boje sie go, czestop walczymy ze soba, klocimy sie ostro, ale rownie ostro sie godzimy, on tez ma ciezko ze mna:P:P potrafie dzialac na nerwy, ale wiem ze go to tez kreci, bo juz tyle lat razem i nie ma dosc