Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pilnie porady

Mama powazny problem

Polecane posty

Bardzo martwię się o mame, dziś dostała niby okresu, ale to nie jest taki normalny okres, bo niedawno jej się skończył. Teraz jest go mało i ma trochę inny kolor. Oprócz tego ma zawroty głowy i czuje się osłabiona. Martwię się, szukam w necie wskazówek ale nie mam pojęcia gdzie i co szukać. Może ktoś poradzi mi czego to mogą być objawy? Na menopauzę ysle, że jeszcze za wcześnie.

Gość najlepiej
niech mama skieruje się do lekarza. może to znaczyć o jakiś zmianach ,guzku

Gość do ginekologa idz
wyslij mame do lekarza, jak sie bedzie opierac jedz z nia, zarejestruj ja i postaw przed faktem dokonanym, wiem ze takie "krwawienia" miedzy okresem, (nie mowie o menopauzie) moga byc objawem czegos powazniejszego, mojej kolezanki tesciowa tak miala, i niestety byl to rak szyjki macicy, a mama regularnie sie bada? cytologia itp

Tak, rok temu maiła robione wszystkie badania w tym kierunku, Było wszystko ok. Mam nadzieje, że to nic poważnego, widzę że się przestraszyła. Zauważyłam, że od paru dni coś nie jest ok z nią - myslałam stres, przemęczenie ale teraz po tym co mi powiedziała to strasznie się o nią boje.

Dzieki dziewczyny za pomoc. Na razie postanowiłyśmy, że zaczekamy pare dni, a potem Mama ma zapisać się na wizyte. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok.

Gość do ginekologa idz
moze to nic groznego ale przebadac sie trzeba koniecznie, moze to byc jakas trobiel itp, cos sie dzieje bo pbez przyczyny takie rzeczy nie maja miejsca zycze zdrowia mamie

Gość ccc3d
zmieniasz podpaski matce że wiesz tyle o jej okresie

A ciebie matka kultury uczyła? Widze, że raczej nie. Matka z córką mają chyba bliskie relacje ze sobą. co? Tym bardziej, że mamy tylko siebie. Jak ci sie nie podoba to nie komentuj, proste i logiczne.

Gość ccc3d
no i podpaski jeszcze