Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irminka2

dr Barbara Nesterowicz - ginekolog Szczecin

Polecane posty

Gość irminka2

Mam problem z zajściem w ciążę i ktoś polecił mi te Pania doktor jako najlepszą. Po to,aby problem był juz ukierunkowany i żebym nie traciła czasu na chodzenie od lekarza do lekarza, że p. Doktor jest podobno najlepsza w skutecznym planowaniu rodziny. Czy któraś z Was była u tej Doktor i jakie jest Wasze zdanie, odczucie?

Gość irminka2
Czy któras z Was miała przyjemność bądz nie u Pani Doktor?

Gość ninonu
nie słyszałam o niej, a mieszkam już 48 lat w Szczecinie

Gość sprawdz przez google
wrzuc haslo znznylekarz.pl i dodaj nazwisko i specjalizacje lekarki powinien wyskoczyc bezposredni adres do strony, na ktorej sa opinie innych pacjentek o tym ginekologu :) chyba, ze jest malo znana...

Gość gość
niestety, szczerze odradzam. Udawane współczucie, a tak naprawdę miała gdzieś, że poroniłam trzy razy. Widać, że liczy się kasa za prywatną wizytę - tak się składa, że świetnie potrafię odróżniać szczere zainteresowanie od rutyny i ukrywanej niechęci do pacjentki, której w gruncie rzeczy nie szanuje i uznaje za "zło konieczne". I może inne kobiety dają się nabrać, ale ja widzę tutaj zero empatii ,współczucia, a używanie dosadnych, merytorycznie baardzo wątpliwych sformułowań (dokładnie powtórzyłam jej wypowiedzi innemu lekarzowi) mówi samo za siebie. Dziwię się, że gdziekolwiek podpisali z nią umowę. To nie komuna, w dzisiejszych czasach naprawdę można dokonać wyboru innego, merytorycznego i oddanego swej pracy lekarza, czego nie można powiedzieć o tej pani. Dlatego też po prostu leczę się gdzie indziej