Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebo00000000

Jaki jest tytuł tej piosenki ????????? Wie ktoś ????????????????????

Polecane posty

Gość sebo00000000

Jest to nowa piosenka , leci od jakiegoś czasu często w radiu. Śpiewa ją facet , jest to polska piosenka. Są takie słowa : WALCZY ZE ZŁEM .... jakoś tak. Te słowa to chyba refren bo są śpiewane dość wysokim głosem. Kojarzy ktoś ? :(

Gość sebo00000000
aha. Jest to chyba piosenka zespołu - DŻEM

Gość ania8731
a to nie ta piosenka Mam tu amulet, który chroni mnie Świadczącym będąc w walce dobra ze złem I nie wiem jak, i nie wiem kto Jak piorunochron koncentruje to zło? Zebrane zwały świadomości są Niczem projektor, znowu "dobro - zło" Nie mogę z wiekiem patrzeć na to w spokoju Weźcie mnie proszę do drugiego pokoju Przeżyłem tyle na ile mnie stać Ile znów można dawać, a ile brać? Czasami padam, lecz potem idzie wstać, Ile z pustego w próżne można wody lać? Mam tu pistolet, który chroni mnie Po której stronie walki dobra ze złem I nie wiem kiedy, i nie wiem gdzie Cała przygoda może zakończyć się? Wyprute grona naiwności tej Na wadze ważę w głupiej nadziei swej Nie mogę słuchać takiej bredni bez skutku Dopiszcie moje koszty w poczet rachunku Przeżyłem tyle na ile mnie stać Ile znów można dawać, a ile brać? Czasami padam, lecz potem idzie wstać Ile z pustego w próżne można wody lać? Mam tu amulet, który chroni mnie Świadczącym będąc w walce dobra za złem I nie wiem jak, i nie wiem kto Jak piorunochron koncentruje to zło? Poprzegrywane bitwy życia co noc Ze zwycięstwami dzielą łóżko i koc Nie jestem zdolny tak opisać tego stanu Proszę wypisać mnie z waszego bałaganu Przeżyłem tyle na ile mnie stać Ile znów można dawać, a ile brać? Czasami padam, lecz potem idzie wstać Ile z pustego w próżne można wody lać? Lać, lać, lać...

Gość ania8731
jezeli tak to piosenka kultu pt amulet

Gość ania8731
lub ta zespół dżem tytuł partyzant Kryję twarz za zasłoną rąk, Gdybym mógł pewnie uciekłbym stąd Ciągle myślę , gdzie był błąd, gdzie był mój błąd W koło grzmią kanonady bomb A mój dom parę kroków stąd Paru ludzi jeszcze wczoraj, a dziś zostałem całkiem sam Czy to przesądzone jest, czy zgubiony jestem już Mój los, zły los Bronię tego miejsca jak lew Za tych co przelali tu krew Może dzień jeszcze wytrwam tutaj, może dwa.. Boże mój, Czemu bawią się tak W imię czego niszczą mój świat I nadzieję na następny dzień i wiarę I wiarę w sens? REF: Tak walczę ze złem A zło rośnie we mnie z każdym dniem

Gość gość
tytuł piosenki to ,,Where no one goes '' i jest to piosenka angielska tylko słowa są zmienione geniusze...