Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruttinka

ile miesięcznie wydajecie na prasę i jakie kupujecie tytuły?

Polecane posty

Gość dawniej kupowało sie
wprost i angore ale szkoda złotówki na te komusze gówna teraz tylko " Uważam Rze" po 1,9zł, 70 stron

ja cie kręce ale mi dosrałaś....

Gość sijuuuuuu......
wydaję ok. 30-40zł miesięcznie Kupuję "Ładny dom" i "21.wiek", czasem "focusa" lub dodatki/wydania specjalne ww. gazet:)

Gość zyzulaaa
germanotta ale sie skompromitowalas buahahahahaha ty stara głupia kierdo :D:D

Gość zyzulaaa
udowadniam ci,ze zidiociałaś do reszty:D

nie rozumiem co mi udowadniasz... doprawdy myślałaś że nie wiem że tak się to pisze, czy co? sama się skompromitowałaś , biedactwo

Gość zyzulaaa
nie maja połowy mózgu bo......? wiemy już, że nie czytałaś ani razu, bo nawet nie wiedziałaś o istnieniu tego tytułu, więc? więc jednak ty mózgu nie masz, ktoś ci zwraca na to uwagę a ty jedyne co potrafisz to rzucać się jak żyd po sklepie :D:D

germanotta pusty łbie ja nie o tym, że tytuł żle napisałaś!!! Ale wy tuskomatoły tak macie, ty sie tylko tym dowartościowujesz że jestes za tuskiem bo w głowie to masz tunel powietrzny

ty wierzysz że jestes mądrzejsza, ptasiek nastroszony wierzy , że jak jest za Tuskiem to 5tyś zarabia ( dzisiaj zostały jego kłamstwa ujawnione i biedak dostał bana) shatyn - wierzy, że jest masonem master111- wierzy, że politologia zaoczna to dobre studia meszugent - ...pierdolnięta najbardziej z was...itd I to wszystko dlatego że uwierzyliście, że Tuska tacy ludzi e popierają

jestem masonem , Żydówką , liberałem i zarabiam dużo ponad 5 tysięcy i śmiać mi się chce jak się zaperzasz......idź odhacz się w zatrudniaku w poniedzialek, naprawdę dobrze Ci życzę , na pewno znajdziesz w końcu pracę

nie jesteś poprostu pierdolnięta, zresztą jak wszystkie komuchy z wątku shatyna. Do każdego postu dopisuj " to powiedziałam ja germanotta herbu śmierdzące piżdzisko"

cóż za wyszukana obelga , wyzywanie innych świadczy o utracie panowania nad sobą... więcej dystansu , to tylko forum , jest piątek wieczór ... ja to traktuję na luzie a Ty tak się wkurzasz

wiem że świat jest zły i wszystko jest przeciw Tobie , głowa do góry , w końcu przecież zaświeci słońce i dla Ciebie

Gość upupupupupooooo
piszcie!

Gość góra góra
wpisujcie!