Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xooxooxx

Partner lekarz

Polecane posty

Gość xooxooxx

czy znacie jakieś opinie,stereotypy, zaobserwowane wzorce zachowań dotyczące lekarzy płci męskiej? Proszę o podzielenie się ze mną tą wiedzą. Wiem, ze nie należy w ten sposób klasyfikować ludzi, ale jestem ciekawa, czy potwierdzą się na przypadku "mojego przypadku" (w sensie kandydata do uczucia :-)

Gość niedokładnie o to
pytasz ale mam znajomych lekarzy, na partnera nie widziałabym żadnego, mało wrazliwi albo raczej gruboskórni(za dużo chyba już widzieli)mało wybredne żarty, i chyba zaliczyli połowe pielęgniarek, no wiadomo, nie wszyscy tacy sa aha i nigdy, ale to nigdy nie związałabym sie z ginekologiem.....

Gość xooxooxx
no to ten mój chyba zna powszechną opinie o ludziach tej profesji i sie dobrze pilnuje nie zdradzając takiej natury

Gość 9293923
nadęci i aroganccy. Nie wiem, czy jeszcze są stosowane te prezenty w postaci alkoholu, ale jest spore niebezpieczeństwo uzależnienia. Mój wujek, lekarz z doktoratem, ordynator, dwa jezyki biegle, wojskowy w stopniu pułkownika, uzależnił sie chyba od tego. Potem po pijaku lał ciotkę, w ogóle typ tyrana z niego był, na zewnątrz nikt nie zgadłby, szarmancki, inteligentny, uprzejmy.....

Gość nie zawód a genentyp
człowiek ma swoja osobowosc która owszem moze sie zmienic z biegiem lat i pod wpływem doswiadczen ale ogólnie jest taki a nie inny tutaj nie powinno sie pytac o zawód czy wykształcenie a osobowosc takie uogólnianie nie ma sensu znam super lekarzy jak i gburów i łapówkarzy tak samo jest z pawnikami jeden mecenas super partner a nastepny total porazka

Gość xooxooxx
nie powinnam pewnie decydowac na podstawie wpisow na forum, ale i bez tego bylam trochę uprzedzona wlasnie ze wzgledu na dostrzegalna u niego zbytnia pewnosc siebie bez jakiegos imponujacego potwierdzenia w intelekcie