Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość islamabada

Problem z Bankiem PKO. Konto zamknięte, a jednak nie.

Polecane posty

Gość islamabada

Moja siostra miała konto w banku PKO. Z powodu dużych opłat, w listopadzie poszła aby je zamknac. Pani zabrała jej karte, przecięla i powiedziała że konto zamknięte. W grudniu pracodawca omyłkowo wyslal pensje na konto PKO - mimo że niby było zamkniete, kasa doszła (nie zdziwiłam się, bo słyszałam że po zamknieciu kasa moze wpływac jeszcze przez 3 m-ce ?). Dzisiaj dostała pismo że PKO ze ma uregulowac należności. Poszła wyjsnic - okazało się, że pani która ją obsugiwała nie zamknęła tego konta ! Siostra nie dostała żadnego papieru, że konto zamkniete. Jak myslicie, jest szansa żeby nie płacic tego zadłużenia? Fakt, jest to 30 zł, ale chodzi o fakt obsługi! Może uderzyc odrazu do kierownika i zrobic awanture?

Gość islamabada
up

Gość islamabada
ona mówi ze coś podpisywała, ale nie dostała nic na dowód zamkniecia konta. no i skoro człowiek idzie żeby zamknąc konto to chyba obsluga banku powinna wiedziec jak sie to robi i to zrobic, nie ? podejrzewam że była to nowa pracownica, ktorej nikt nie nadzorował

Gość dobre sobie ...
A za co te 30 zł? We łbach się tym bankowcom poprzewracało, nie dość, że mają najwyższe dochody w Polsce, to jeszcze zdzierają. Mnie się zaczyna niepodobać ściąganie opłaty za konto co miesiąc. Ja z własnej woli konta nie zakładałam, tylko nakazano!!! nam założyć i oczywiście teraz musimy płacić. Kiedy chciałam, aby spłacali mi co miesiąc pewien rachunek, to żądali, osobnej zapłaty. Do diazka, to ile tych opłat? Nie dość, że dysponują za friko naszą kasą, to jeszcze pobierają za to opłaty. Skandal! Deponując u nich oszczędności w lokatach nasze profity są opłakane!!

Gość islamabada
30 zł - za opłate konta za ten okres, kiedy niby było zlikwidowane sama tez bym nie zakładała konta, gdyby nie to, że pracodawca nakazał :/

Gość asf
dzisiaj byłam właśnie skończyć z pko. Założyłam konto direct w ING i napenwno bede bardziei zadowolona.

Gość islamabada
asf a dostałaś coś na potwierdzenie zamkniecia?

Gość zamiana z pko na ing
to zamiana złego na równie złe albo i na gorsze :D

Gość asf
niestety, moj maz ma konto w ING od kilkunastu miesiecy i jest baardzo zadowolony...