Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość panienkaAnulka

swieczki na stole

Polecane posty

Gość panienkaAnulka

Myslalam o swiecach do udekorowania stołu , chociaż na chwile żeby się palily , może pozniej jak procenty ruszą to nie najlepszy pomysl bo może się komus stac krzywda ale chociaż na poczakt u byloby milo . Tylko wsumie to będzie jeszcze jasno na dworze a na Sali jest duzo okien i nie będzie takiego efektu z tymi swiecami . To może zapalic je dopiero pozniej na jakis specjalny toast ? Bo bardzo mi się podobaja udekorowane swiece jak tutaj http://www.g-fiore.pl/galeria/dodatki-slubne i nie moge przestac o nich myslec heheh . Wiem wiem ze na stole będzie duzo roznych rzeczy , jedzenia , kwiatow itd. Itp. Ale te swiece w towarzystwie kwiatow bardzo do mnie przemawiaja . Mialyscie swiece u siebie na weselu ? A może jednak by je gdzies z boku w bezpiecznej odległości postawic ? Będą tworzyc klimat a nie będą tworzyc zagrozenia ;D to wydaje się być dobrym rozwiązaniem . Przeciez nie chce żeby cos poszlo nie tak bo bym się zapłakała chyba . Albo jeszcze inaczej na podłodze gdzies w kątach je porozstawiac tylko wtedy musiałyby być duze żeby można było je podziwiac . ale problemy;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować