Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mauuu

Help me!

Polecane posty

Gość Mauuu

Mój syn dziś po prostu przechodzi sam siebie,ma 2,5 miesiąca. Zazwyczaj w dzień robi sobie 2-3 drzemki po ok 20-30 min po godzinnym spacerze śpi nawet 3 godziny. Dziś praktycznie nic nie spał, nawet spacer nie pomógł, był marudny i płakał. Wykąpałam go i chciałam go nakarmić ale on nawet nie myślał o jedzeniu bo po prostu był już taki śpiący,że "wymemłał" tylko ok 30ml. Poprzednie karmienie było ok 16 i wypił 130 ml. Czy może spać tak bez jedzenia?czy później go obudzić, bo znając życie obudzi się ok 2 w nocy.

Gość Mauuu
up

teoretycznie może spać, ale albo będzie głodny i się obudzi, albo może bierze go jakaś infekcja i dlatego tak dzisiaj cudaczył... Mój tak ma, gdy idzie zapalenie gardła, ale niekoniecznie. Nie wiem, czy masz go budzić, sama powinnaś wiedzieć bo Ty Twoje dziecko znasz najlepiej. Mój gdy był w tym "wieku" to mało przybierał i sama go budziłam na jedzonko.

Gość Mauuu
Mały przybiera dobrze, nie ma problemu z jedzeniem , tylko dziś tak zrobił, bo podejrzewam że był za śpiący na jedzenie. między 16 a 20.30 wypił 40 ml herbatki koperkowej i po kąpaniu 30ml mleka na "raty"Przeważnie po kąpaniu wypija 80-120 ml i budzi się ok 2 w nocy. Jest na nutramigenie bo ma skazę.

Gość 10362qaq
Ja mojej podawałam przez sen, u mie się sprawdzało zjadała spokojnie i spała dalej.