Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony00

Seks kilka dni przed planowana miesiaczka

Polecane posty

Gość zmartwiony00

Witam! Takich watkow bylo wiele ale nie moglem znalesc nic co by bylo dopasowane do mojej sytuacji, mianowicie 20 dnia cyklu mojej dziewczyny kochalismy sie bez zabezpieczenia przy zalozeniu ze ma cykle mniej wiecej 23dniowe to powinna dostac okres 17lutego jest 21 a wczoraj pojawilo sie tylko plamienie a wczesniej bolaly ja piersi i raczej miala objawy przed miesiaczkowe. Teraz pytanie czy jakie saszanse zajscia w ciaze gdy wytrysku nie bylo w srodku tylko chwile po na brzuch? Pozdrawiam!

Gość hehehhehe
tu niema wrozek ani jasnowidzów trzeba bylo o tym myslec wczesnij a dziewczyna niech zrobi test to si e dowie do tego o ne słuza

Gość zmartwiony00
pytalem jakie sa szanse a nie czy napewno ktos to wie? Moze ktoras z pan miala podobne objawy? Bardzo prosze o szybka odpowiedz.

Jeśli dostała by ten okres w terminie to szanse równe 0. Natomiast ona go nie dostała i z każdym kolejnym dniem szanse wzrastają, ponieważ owulacja występuję na około 16-12 dni przed okresem. Więc jak spóźni jej się tyle dni i nadal nie dostanie to mogliście ustrzelić idealnie w owulacje. Swoją drogą tak krótkie cykle nie są normalnie i powinna to skonsultować z lekarzem.

Hmm jesli ma regularne miesiaczki to mozna obliczyc latwo, ze dni plodne skonczyly jej sie ok.06.02, czyli nie powinniscie miec wiekszych obaw. a rozregulowac okres moze tak naprawde wiele czynnikow, stres, przeziebienie. Dla pewnosci radzilabym zrobic test, a na przyszlosc moze pomyslec o antykoncepcji awaryjnej. Tabletki "po" w takich sytuacjach sa dobrym wyjsciem, ale nalezy pamietac, ze nie mozna ich czesto stosowac.

jeśli zrobił to na brzuch to jakim cudem ona mogła zajść w ciążę???czy wy w ogóle myślicie???

Gość zmartwiony00
glownie martwie sie tym ze powinna dostac juz normalny okres ale w niedziele miala tylko kilka kropel krwi tak jak mowila i teraz dalej nic tylko boli ja brzuch tak jakby miala miec okrec, a jest juz jej dzis 28dzien cyklu. Dodam ze w zeszylm miesiacu(styczen) miala dwa okresy normalne wczesniej jakies dwa miesiace temtu przechodzila jakies zapalenie drog moczowych ale dokladnie nie wiem jak to opisac. Strasznie sie boi teraz tego nie chce nawet testu zrobic. Ja przez to tez juz sie denerwuje. Zaluje teraz mojej glupoty.

Gość to niech zrobi do cholery
test a nie tu glowe zawracasz:/

a to założenie że ma regularne cykle 23 dn jest pewne? chodzi mi o to czy nie zdarzyły jej się jakieś dłuższe, krótsze czy coś tam. tak jak wcześniej wspomniano wszystko może mieć wpływ na rozregulowanie.. ;| a śluz? obserwuje Twoja dziewczyna? pamięta jaki był, jest? szkoda że nie mierzy temperatury codziennie, o tej samej porze.. to jest pomocne. niech się nie denerwuje, stres na prawdę bardzo źle wpływa w takich sytuacjach, i opóźnia wszystko jeszcze bardziej. głowa do góry i zróbcie test!

Gość zmartwiony00
nie nie mierzy temepratury bo my nie staramy sie o bajtla lubimy sobie pouzywac ze tak powiem ona nie moze byc w ciąży nie moze

wywnioskowałam że się nie staracie, ja również ale bardzo wkręciłam się w mierzenie temperatury po odstawieniu tabsów, jest to pomocne. :) rozumiem Was, ten stres i w ogóle bo zdarzają się nie raz takie sytuacje, chociaż ja nie decyduje się na stosunek bez zabezpieczenia żadnego żeby potem nie umierac z nerwów.. niech się Twoja kobieta wyluzuje, skoro ma objawy przedmiesiączkowe. :) a gdyby nic się nie pojawiało, zostaje test. ale spokój i opanowanie przede wszystkim!

Gość zmartwiony00
widze ze ktos za mnie odpisal. Ale sens prawie oddal taki jak chcialem. Musze ja namowic jutro do zrobienia testu bo nie moge patrzec jak ona sie meczy. Ale jest mozliwa taka miesiaczka jaka ma teraz? tzn w niedziele kilka kropel krwi i teraz tylko bol brzucha i ogolnie zle sie czuje.

nie chcę Ci powiedzieć źle i mam nadzieję że ktoś inny również się jeszcze wypowie, ale z tego co ja wiem to tak: normalna miesiączka wyklucza ciążę, jedynie w początkowej ciąży w okolicach wypadającej miesiączki mogą wystąpić niewielkie plamienia. wiesz, może być też tak że te plamienia są owulacyjnymi, że po prostu owulacja jej się przesunęła i wypadła w tym dn cyklu.. może zadbaj o to żebyście o tym nie myśleli, jakoś spędzili dzień inaczej żeby się nie denerwowała, bo na prawdę to jest strasznym wrogiem w takim oczekiwaniu.

wi-lciajeśli zrobił to na brzuch to jakim cudem ona mogła zajść w ciążę???czy wy w ogóle myślicie??? wyjdź kretynko skończona i nie wracaj nigdy więcej tutaj - o ile się nie podszkolisz

Gość zmartwiony00
moja Pani dostala dzis okresu wiec koniec strachu :) jak sama to ujela zalalo ja jak swinie :p dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam!