Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gftfgtfgtfgh

rwa kulszowa - zastrzyki!!!

Polecane posty

Go艣膰 gftfgtfgtfgh

Choruje na rwe kulszowa , szukam dobrego ortopedy lub neurologa we Wroclawiu ! Oczywiscie prywatnie bo na NFZ bede musiala dlugo czekac ... Pytanie czy jak przepisze mi zastrzyki to za kazdy zastrzyk musze placic ... jak to wyglada??? Znacie jakiegos dobrego lekarza??/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zesp贸艂 empiro
kup wit b i id藕 na masa偶 dobry masa偶 ci pomo偶e po cholere od razu chemie w siebie 艂adowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gftfgtfgtfgh
bo juz wszystko mialam i mi nic nie pomoglo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zesp贸艂 empiro
nie wierz臋 id藕 do dobrego salonu na postawienie baniek b.wysoka skuteczno艣膰 przy stanie zapalnym nerwu kulszowego masa偶ysta z empiro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gftfgtfgtfgh
mialam rehabilitacje , prady , masaze , cwieczenia ... juz raz dostalam blokade ale prywatnie i mi pomoglo plecy mnie nie bolaly 2 tyg ... wydaje mi sie ze potrzebuje wieksza serie zastrzykow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zesp贸艂 empiro
wiwem co pisze jestem w zawodzie od ...nastu lat wi臋c sprub贸j masa偶 ba艅k膮 w wawie taka przyjemno艣膰 kosztuje 70 Z艁-130Z艁 masa偶ysta z empiro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roladinia
rodzaj masa偶 u mo偶e by膰 tylko z przypisu ortopedy , tez mia艂am takie b贸le nic mi nie pomaga艂o a przesz艂am bardzo wiele , cz臋sto by艂 p艂acz z b贸lu z bezradno艣ci , pewna emerytowana pani doktor neurolog poleci艂a mi blokad臋 tzw:z艂oty zastrzyk, w kr臋gos艂up od tamtego czasu a min臋艂o kilka lat mam spok贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roladinia
przy takim schorzeniu nie ma masa偶u bo mo偶na zaszkodzi膰 ,ale jest pole magnetyczne , krioterapia i jeszcze co艣 z pr膮dem ale ju偶 nie pami臋tam nazwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zesp贸艂 empiro
gftfgtfgtfgh po艂u偶 si臋 na p艂asko i popro艣 kogo艣 偶eby ci ucisn膮艂 delikatnie do艂eczki na pupie po obu stronach ko艣ci ogonowej(tylko delikatnie!!) i napisz jakiego rodzaju by艂o to b贸l a ja Ci powiem czy masa偶e pomog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masaze z aupresura zawsze sa dobre, Masz prawo myslec nikt ci tego nie zabroni

Udost臋pnij ten post