Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnaa

Ładna? Oceńcie!

Polecane posty

Otworzyc probuje, z tym ze firefox twierdzi, iz jest to nieprawidłowe przekierowanie i nici z podglądu, a chetnie bym oceniła :)

Gość kfdjkdsjflsd
Jakaś taka niewyspana .

Gość Ładnaa
To zdjęcie było robione rano, z tego co mówiła.

Gość tadek maczo
średnia, ale przeleciałbym ją kilka razy :)

Gość tak powinny wygladac wszystkie
dupyyy na ziemiiii

taka zwykła, szczerze pisząc jak bym była mężczyzną, to raczej nie umiała bym powiedziec co tak naprawde mnie do niej ciągnie, co podnieca :) Mało kobiecosci na twarzy, co ma pod nią, to juz nie wiem :D

Gość albo powinna sie umyc albo
wydepilowac pod nosem bo ma taki brzydki cien, a poza tym jest kompletnie przecietna

Gość alloe
a co w tym ladnego? wsiora;)

Gość Ładnaa
To sobie dziecko wyobraź, że ona ma nawet niezłe powodzenie, bo jest naturalna. Nie wzoruje się na blacharach typu Doda. Bo nieumalowana i niewystrojona w jakieś świecidełka to wsióra? Ha, ha, ha... System wartości polskich ludzi spada na psy... To normalna naturalna, dziewczyna... Może nie rewelacyjna z urody, ale NORMALNA z wyglądu...

Gość jezeli normlana to z wasem to
wspolczuje :O musisz byc bardzo ograniczony jezeli znasz tylko takie. ja sama jak i moje kolezanki blizsze, dalsze, babki z pracy, to zadbane kobiety, wydepilowane z delikatnym makijazem (nie po to by byc wymalowana ale zeby make-up'em wyregulowac koloryt cery). ta na zdjeicu bylaby ladna, gdyby zrobila cos z tym cieniem pod nosem bo wyglada jak z hiszpanskim zarostem :P

Gość alloe
CZY TY PISZESZ O SOBIE ZE MASZ POEODZENIE?NAPRAWDE WYGLADASZ JAK BABA ZE WSI ,ZERO KOBIECOSCI ZADBANIA-JAK MNIE BOZE STWORZYLES TAK MNIE MASZ-:)

Gość eeee bezczelne baby z miasta
co to za głupi porównania ze wygląda jak ze wsi , wypraszam sobie , ja jestem ze wsi i nie jedna miejska piękność :-0 ma mi czego pozazdrośić !!!!!

Gość alloe
a czego? ZE SLOMA Z CHOLEW CI WYLAZI:)

Gość ech..... :|
To nie wąs, to padający cień, idioci... Sami sobie wydepilujcie wąsa. Wszędzie te wąsy widzicie, bo same takie nosicie.

Mi też się podoba :) Sympatyczna, naturalna dziewczyna ;)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jest zla, ale moglaby o siebie troche zadbac, jadniej sie ubrac, pomalowac, uczesac;)

Gość ech..... :|
No, widzisz, może i całkiem ładna, ale na kafe to chyba takie pasztety siedzą, że każdą dziewczynę tu zjadą... Ona jest zupełnie przeciętna, ale te lochy z kafe musiały napisać coś, by kogoś obrazić. Nie rozumiem, od kiedy nieumalowana kobieta to zaniedbana baba ze wsi... Chyba jesteście fankami Joli Rutowicz.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa
co jest zlego w lekkim makijazu? odrobina fluidu i rozu nikomu nie zaszkodzila... dziewczyna nie jest brzydka, ale moglaby sie umyc, ladniej ubrac i troszke podbalowac bo wyglada na zaniedbana, odpowiedni makijaz doda swiezoci. Wyglada na brudną, tak jakby wstala z lozka.

Gość bnknn
nie.

Gość akkeike
"andy2007 taka zwykła, szczerze pisząc jak bym była mężczyzną, to raczej nie umiała bym powiedziec co tak naprawde mnie do niej ciągnie, co podnieca Mało kobiecosci na twarzy , co ma pod nią, to juz nie wiem " ---a to baaardzo dziwnego nika sobie wybralas-bo akurat Andy-to jest imie MESKIE.

Gość hruuuuuum!!!
Świnia jakich wiele

Gość Ładnaa
Zaniedbana? Ha, ha... Wręcz przeciwnie, powodzenie też mam. ;] P. S. Na co dzień się trochę maluję, a jeśli chodzi o podkład, to używają go tylko pasztety z kafe, które mają brzydką cerę. Jestem młoda i na pewno teraz nie mam zamiaru niszczyć sobie cery podkładem, bo jakieś kretynki mnie obrażają pisząc, że jestem 'babą ze wsi'.

Gość dfesfswd
fajna dziewczyna, normalna, ladna z buzi a cien to nie od wasa debile tylko ma taki usmiech. wyglada bardzo sympatycznie, w przeciwienstwie do tych zsolaryzowanych blachar

Gość dfesfswd
autorko nie przejmuj sie jada po Tobie bo one musza miec tapete na ryju w rpzeciwienstwie do Ciebie. One sa znoszczone solarem wiec bez tony tapety sie nie obejdzie. Ja cale zycie nie uzywalam zadnej tapety i teraz gdy mam 33 lata dalej mam ladna cere i nie musze ton tapety nakladac