Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belisssssa

Ciąża podczas karmienia i brania pigułek

Polecane posty

Gość Belisssssa

Czy są osoby,które zaszły w ciążę podczas karmienia piersią?Mam dziecko 7-mio miesięczne,karmię nadal piersią.Cały czas biorę pigułki dla karmiących Azalia.Nie zapomniałam żadnej,wszystko na czas.Już jakiś tydzień mam zawroty głowy,czasem mdłości,osłabienie.Podbrzusze nie daje żadnych objawów,żadnych skurczy,bóli,kompletna cisza.Może karmienie mnie osłabiło i anemia mnie bierze?A może ciąża-chociaż raczej niemożliwe.Wiem,że powinnam zrobić test.Proszę o wypowiedż mamy,które zaszły w ciążę karmiąc.Jakie miałyście objawy?

Gość Belineaaa
Raczej niemożliwe,żeby to była ciąża.

Gość Belisssssa
Jutro zrobię test.Proszę,niech się ktoś wypowie.

ja miałam takie objawy m-c temu , a moja córka ma obecnie 6 m-cy... Trochę się przestraszyłam , że mogę być znowu w ciąży . Poszłam do lekarza , zrobiłam badania (krew) ...oczywiście nie wytrzymałam zanim będzie wynik i kupiłam test... test wykazał , że nie jestem w ciąży , wyniki też były dobre.. A pani doktor powiedziała , że jestem przemęczona i powinnam brać witaminy (np. feminatal dla kobiet karmiących piersią )

Gość Belisssssa
Trochę się uspokoiłam

ja też się przestraszyłam , przeważnie jak nakarmiłam małą piersią , to raptownie miałam zawroty... A później , to już bez przerwy całymi dniami kręciło mi się w głowie..Nie mogłam długo stać , bo traciłam równowagę.. Głowa do góry :)

Gość Belisssssa
Agusia-dzięki za wypowiedż.Dziś rano zrobiłam test-na szczęście negatywny.Od teraz oprócz tabletek będziemy stosować jeszcze gumki.Nie chcę więcej takiego stresu jak w ostatnich dniach.