Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgrabna_inaczej_ZG

ODCHUDZAJMY SIĘ RAZEM!!

Polecane posty

Gość kamila 65
jednak miseczke zupy ogorkowej zjadlam :)

Gość kamila 65
i jak tam dzionek mija? :)

Gość kamila 65
ok głodowka, ale chyba cos jadles co nie? bo tak 9 dni bez jedzenia????? niemozliwe chybaaaa

Gość koraliczekczerwony
cześć :( jestem zła, że nie widać efektów, mam wrażenie że jest naodwrót zastanawiam się gdzie popełniam błąd dziś 3 wafle ryżowe z wędliną, sok z warzyw (kupny) i kawa nie słodzona mało się ruszam, ale to się powinno zmienić nie wiem co jest miałam pare dni tem,u atak na słodkie, ok, mam okres więc jasne ale jestem poirytowana tym że wcześniej waga ani drgnie cierpliwości, muszę pilnować przekąsek i ilości posiłków pozdrawiam

Gość kamila 65
heeeeeeeej kroliczku czerwony dlaczego nic sie nie odzywasz?? bez wsparcia bardzo trudno mi jest.... 2 dni mż bylo u mnie ale tez rezultatow nie widzialam... wiem, na to trzeba poczekac ale dzis zjadlam 4 nalesniki z tego wszystkiego... jak sie czujesz?:)

Gość kamila 65
czesc wszystkim:) jaa oprocz tych nalesnikow to dzis nie zgrzeszylam:) teraz czuje sie ok nawet troszke sie zmobilizowalam do bieganka:) zaraz zjem sobie serek wiejski a pozniej mam zamier poskakac na skakance:) jak wam idzie? kroliczku czerwony odezwij sie:)

Gość twój dietetyk to cymbał
a ja jestem na żywieniu optymalnym i bardzo sobie chwalę pozdrawiam

Gość kamila 65
a mozesz cos wiecej o tym zywieniu??? :D bede wdzieczna

Gość koraliczekczerwony
witaj:) przepraszam że nic nie pisałam, ale pracy mam ostatnio dużo widzę że masz dużo ruchu, to bardzo dobrze, nawet te naleśniki nie miały okazji się odłożyć ja niestety ruchu mam b. mało, ale zammierzam się zmobilizować wczoraj zjadłam łazanki z kapustą- uwielbiam, no to mój grzech główny dziś jogurt i dwa wafle ryżowe patrze na swoje ciało i coraz bardziej się moblilizuje do pracy bardzo chciałabym schudnąć do czerwa dwa kilo, liczę tak 1 kg na mc nie chce gwałtownie chudnąć oczywiście w czerwcu też dalej chce zbijać wagę, mieć 54 lub 55 i zachować taką wagę tak to jest jak sie człowiek zapuści, zamiast stale kontrolować swoje jadło ach i jestem koralik nie króliczek :) ale króliczek bardzo łądnie brzmi pozdrawiam!

Gość koraliczekczerwony
pomyłka 1kg na tydzień

Gość kamila 65
haha :D o sory za tego kroliczka :D:D hehe:) tzn nie nie tez nie mam tak duzo ruchu. jestem ogolnie leń jk nie wiem coo;/ ale 2 dni sie zmobilizowalam do biegania:) dzisiaj sniadanko ok bo 2 jajka, i 2 kromki chlebka chrupkiego:) ale za to pozniej nadrobilam bo sie wybralysmy z dziewczynami na pizze i zjadlam 3 kawalki...;/ ale nic... trzeva zyc dalej, :) co u Ciebie slychac? jaka prace mialas?

Gość kamila 65
hejka swietna pogoda nie? tylko mi sie nie chce nic ;/ ale dietki trzymam ostro wiec zle nie jest, :) co u was?

Gość kamila 65
hejo ja wstalam:) i juz po sniadanku:) jestem happy bo 2 kg w dół!!!! jupi :D

Gość kamila 65
hejo :) co u was laski? jak tak bedziecie odpisywac to ja z tąd chyba spadam. sobie znajde inne wsparcie :)

Gość koraliczekczerwony
hej niestety nie odpisuje bo nie mam czasu na to, aby siedzieć i o każdym posiłku informować, jest praca, obowiązki i inne zajęcia a nie tylko dieta ale wsparcie jest :) ja wczoraj miałam słodka chwile słabości, ale pobiegałam więc czuje się na zero śniadanie jogurt, otręby owsiane, orzechy w tym i nieśmiertlny cynamon dziś będę jadła mniej przez te wczorajsze czekolady nie wiem, nie waże się, ale chyba trochę wcm zzleciałam pozdrawiam