Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninonu

co w modzie piszczy

Polecane posty

Gość ninonu

hej...przyznam ,ze nie jestem super na biezaco stad moje pytanie co powinnam kupic zeby nie byc passe? czeka mnie kilka niezobowiazujacych imprez standardowo mala czarna dzinsy takie rzeczy mam a co kupic zeby odswiezyc garderobe na nadchodzaca wionsne?

Gość staracz91
Czy Ty pracujesz w agencji towarzyskiej ?

Gość staracz91
up

Gość ninonu
w agencji? skad to pytanie? jestem mama i ostatnio nie mam czasu sledzic nowosci modowych ,dlatego myslalam,ze dziewczyny cos podpowiedza w hm widzialam,ze wraca styl "westernowy"koszule dzinsowe kolory camel niebieski beze itp

Gość ninonu
lewatyw na sandaly jeszcze za zimno

Gość ninonu
czy podczas niezobowiazujacych imprez moge sie calowac z obcym facetem?

Gość ninonu
up

Gość ninonu
up

Gość ninonu
up

Gość ninonu
up

Moda wiosna 2011 skórzane kurtki , buty , spodnie , kurtki powinny byc dopasowane do kobiecej sylwetki, drugim trendem są na wiosnę są maksymalnie dlugie sukienki i spodnice, jak juz ktos tutaj napisał również koronki , jednak z umiarem , co za duzo to nie zdrowo , jak koronkowa bluzka to sponie raczej stonowane .Mozesz zaszalec z bransoletkami , naszyjnikami ,koralikami, z dodatków równiez kocie okulary , pasuja kazdej kobiecie...co jeszcze....frędzle , buty kitten heels ;)

Gość Zorientowana co i jak
Zdecydowanie koronka to juz raczej wychodzi z mody. Styl country jak najbardziej kolejny sezon bedzie noszony kolore bezowe i naturalne oczywiscie na tak. Kwiaty po raz kolejny zagoszcza na zwiewnych sukienkach i koszulach ale mniejsze i mniej barwne niz rok temu. Minimalizm ktory zawsze bedzie modny czyli koszula i dzisny plus ekstrawaganckie dodatki ( duze kolorwoe kolczyki, branzoletki) A dla odwarznych powrot do lat 60tych

Napiszę tylko tyle, jeśli ktoś podąża za modą to ok, ale wyobraźcie sobie kazdą osobę ubraną na mieście tak jak radzą projektanci ....ulice byłyby szare, okropnie nudne... bo niestety nie wiem czemu ale kolorowo nie jest modnie ;p;p i tyle