Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dermatologa

Szukam dobrego DERMATOLGA z Warszawy lub okolic

Polecane posty

Gość szukam dermatologa

Mam problem z cerą - blizny potradzikowe, zanim udam sie do gabinetu w celu walki z tymi dołami chcialabym udac sie do dobrego dermatologa, ktory obiektywnie i fachowo okerśliby jaki sposób walki z bliznami będzie dla mnie najlepszy. W związku z tym mam pytanie: kTÓREGO DERMATOLOGA Z WARSZAWY LUB OKOLIC POLECACIE ????

Gość stały bywalec kafełe
Poszukaj albo poradni przy szpitalu wojskowym albo przy uczelni medycznej :)

Gość szukam dermatologa
hmm dzięki i za taką odpowiedz

Gość do tematu w sprawie
moze ktos zna dobrego fachowca?

Gość do tematu w sprawie
halo

Gość szukam dermatologa
?

Gość szukam dermatologa
.

hej, zanim wybierzesz się do dermatologa proponuję najpierw samodzielną walkę.Pewnie jesteś już na takim etapie,że ręce opadają bo nic nie działa ale spróbuj tego: kup w aptece olejek PICHTOWY.2-3 razy dziennie,wlej do miseczki 50-60 ml ciepłej wody (nie gorącej) i dodaj kilkanaście kropli olejku+sok z cytryny,przecieraj twarz (ciało) miękkim wacikiem zamoczonym w tym cudeńku,tylko żeby był bardziej mokry niż suchy ;) możesz też kupić krem LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO i po zabiegach olejkiem (nie myj już twarzy) posmaruj twarz tym kremem.Jeśli będzie szczypać to się nie przejmuj-to znak że naskórek został częściowo usunięty i krem przenika do skóry właściwej. mam nadzieję,że pomoże.

Gość szukam dermatologa
ja mam blizny a nie przebarwienia...nawet laser moze mi nie pomoc...na razie chcialam pojsc do dobrego dermatologa, zeby udzili porady, jaką metodą moge sie pozbyc blizn, choc w 50 %...Nie chce od razu isc do gabinetu medycyny estetycznej...bo tam wcisna mi swoją metode jaką stosują, tylko po to wyciągnąc kase....chce w miare obiektywnej oceny problemu i porady...kogos kto nie jest zwiazany z wykonywaniem zabiegow estetycznych.

ok.rozumiem Twój problem.zaproponowałam mój wypróbowany sposób na leczeniu o wiele większych problemach skórnych.

Gość szukam dermatologa
do Kamila 1982 Czy Ty masz blizny potrądzikowe i Tobie te metody, które stosujesz pomagają? jaki jest tego koszt i ile czasu potrzeba na pozbycie sie dołów....?

Gość szukam dermatologa
?

Gość szukam dermatologa
?

nie da się jednoznacznie określić ile czasu potrzeba aby widać było pierwsze efekty,to zależy od skóry.na pewno Twoja jest zmęczona,mało jędrna i obolała bez "energii". olejek pichtowy kosztuje jakieś 20 zł a krem ok.50 zł.możesz też zastosować linię AVENE Krem na niedoskonałości skóry i zmiany trądzikowe,I tej samej linii lekki krem na niedoskonałości skóry mieszanej i tłustej(tak to się chyba nazywało) dostępne w aptece. przede wszystkim trzeba cierpliwości i czasu na efekty.nic się nie zmieni z dnia na dzień.pij więcej wody czy napojów,aby skora była jędrniejsza i lepiej nawilżona.absolutnie odradzam stosowania kosmetyków z alkoholem które to reklamują do cery tłustej i mieszanej,działa to tak,że oczyścisz twarz takim czymś(oczyszcza oczywiście-tego nie zaprzeczam) ale na skórze pozostaje niewłaściwe PH które to twoja skóra próbuje "nadrobić i wyrównać" tworząc na skórze sebum a co za tym idzie cera znów jest przetłuszczona i tak kółko się zamyka.