Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Katar sienny? Pomocy

Polecane posty

Chyba mam katar sienny. tak podejrzewam. Gdyż poza okropnym katarem nic mi nie dolega. Myslałem ze to tylkop przeziebienie jednak nic nie pomaga. tylko ze w lutym to duzo roslin nie ma. Czytalem ze jakies 2 drzewa w tym okresie moga wywoływac alergie. ... Ale sam nie ejstem pewien. Katar mnie meczy od rana jak Hitler Czechosłowacje... i dośc dziwny bo tylko rpzeźroczysta ciecz całyyyy dzien...FACK. No i kicham z czestotliwościa tostera opiekajacego chleb! Pomózcie! czy to aby na pewno jak mi sie wydaje katar sienny? jakie moga byc czynniki ? Ostatnio miałem malowwane w domu drzwi kiuchenne i do lazienki farba olejna. Moze to być powodem??

błąd w tytule. Powinieneś napisać: katar nasienny. Diagnoza: za dużo się onanizujesz. Nie ma za co 🖐️

Poszukaj na forume mojej jasnej strony. On wie wszystko i jest najmondrzejszy 🖐️

ja mam przez całe życie katar a o alergii i męczarni na wiosnę i lato nie wspomnę

Gość Pewnie to nie jest katar
sienny, ale alergiczny. To jest okres wylęgu roztoczy- może byłeś w jakimś miejscu z dużą ilością tkanin, tampicerowanych mebli, dywanów lub książek?

Gość ikk

Ja też miałem okazję kupić ten inhalator mini Clip w Polsce, ale z tego co słyszałem to podobno też zaczynają go w Polsce sprzedawać. Cena pewne sprawi, że będzie popularnym wyborem.