Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewe prolaKTYNA

prolaktyna - czy mam się martwić?

Polecane posty

Gość Ewe prolaKTYNA

Mam bez obciążenia 13,55a po obciążeniu aż 161,8 :( Staramy się od 1,5 roku o dziecko i nic. Dlatego to badanie. Dodatkowo mam podejżenie pcos, pozostale badania to dheas, testosteron i tsh i wyszly ok. Proszę uspokujcie mnie :( Mam też za niski progesteron.

Gość przyszla mamuskaa
ja tez mialam podobny problem, najlepiej powtorzyc badanie jeszcze raz bo czasami lubia sie mylic.....a teraz czekam na moja corcie wiec glowa do gory :)

Podwyzszona prolaktyna a taka masz, plus podejrzenie pcos i jeszcze za niski progesteron - to wszystko sprawia ze nie mozesz zajsc w ciaze... ale na to sa leki, lekarz cie ustawi i bedzie ok, glowa do gory :)

Gość Ewe prolaKTYNA
Martwię się tym strasznie. Zwłaszcza że jestem bardzo emocjonalną osoba i mocno się wszystkim przejmuje. Na progesteron biorę duphaston.

Gość Ewe prolaktyna
A czy dziś jest relane zajście w ciąże przy takim wyniku?

Gość Ewe prolaktynka
No i dostałam te tabletki na B... bromergon? Czy coś takiego? Oby było dobrze, do tego mam brać te luteinę... Dziś kręciło mi się w glowie po połówce, za chwilkę biorę kolejną polówkę na noc. Staram się być dobrych myśli....

będzie ci sie krecic jakies 2 tyg zanim sie organizm przyzwyczai... tez bralam Bromergon...

Gość Ewe prolaktynka
A pomógł Tobie? Po jakim czasie Wam się udało? Ila bralas tabletek? Ja mam brać po dwie, masakra kiedy do tego dojdę ;)

Gość Ewe prolaktyna
i do tego jest mi trochę niedobrze. Mam jeszcze brać luteine, tylko mam pytanie, bo mam zaczac branie między 14stym a 25tym dc. Czy przypadkiem nie zachamuje mi sie owulacja jak bede brać tak szybko?

Gość Ewe prolaktynka
no i jestem w ciaży, dziś zrobiłam test. A za mną tylko jeden miesiąc z Bromergonem ;) Ciesze sie okrutnie choc jeszcze nie do końca wierzę ;)