Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa taakaa taam

Jak mam sie pozbyc tego podbródka?? MOJE FOTO

Polecane posty

Gość proszszsz
Ćwiczenia, wygooglaj sobie Carol Maggio np.

Gość aa talkkaka taam
dzieki za odp... zaraz poczytam o tym.. a czy ktoś z Was cwiczeniami sie tego pozbył?

Gość upuppuu
podnoszę bo mam podobnie

Gość allicemn
Pozbył to nie, u mnie chyba niemożliwe, taka budowa, ale rzeczywiście można bardzo poprawić, tylko trzeba ćwiczyć regularnie.

Gość Tri$hhh
Hej , patrząc to chyba raczej tylko uda się ładnie wymodelować podbródek ponieważ jak widać jest już tak 'ułożony' w połączeniu z szyją. Miałam ten sam problem ponieważ mam podobny kształt twarzy. Kup sobie krem liftingujący polecam ten zwykły firmy Eveline do twarzy i podbródka kosztuje 15zł i efekty są widoczne ale dopiero po jakiś 2tyg. Najlepiej rano i wieczorem wmasowuj go mocnymi okręznymi ruchami w podbródek i boki twarzy. Mi jeszcze pomogło robienie ust na 'rybke' robię to bardzo często i nie dość że podbródek się zmniejszył to zaostrzyły mi się ładnie kośći policzkowe. Pozdrawiam

Gość dzieki za odp
dziekuje za odpowiedzieć :) w takim razie zabieram sie do pracy i będe ćwiczyc:)

Gość maya

miałam okropny podbródek, taki "wylewający się", taki blee i fu... No nie moglam na siebie patrzeć w lustrze, bo aż mi się smutno robiło i płakałam serio... Koleżanka mi poleciła klinike Dethloff, byłam scpetycznie nastawiona, ale spróbowałam.... i .... nie żaluje!! Lekarze z kliniki Dethloff zaserowali mi zabieg z osoczem i się udało! Podbródek wygląda jak powinien! <3333

Gość Hella

Kochane, mam dla was jedna rade - jak coś nie gra z podbródkiem, jest inny niż kilka lat temu, to nie ma co się załamywać! Trzeba wziąć się w garść i pójść do kliniki Dethloff na osocze bogatopłytkowe - serio to wam pomoże! Po 3-4 zabiegach podbródek będzie jak za pięknych wczesnych lat!