Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka8888

Ile zarabia sprzedawca w sklepie z RTV i AGD??

Polecane posty

Gość moniczka8888

Jutro mam rozmowę w sprawie pracy. Może dla niektórych tu zgromadzonych nie będzie to nic nadzwyczajnego, bo mają większe ambicje. Ale ja jako osoba, która nie miała nigdy jeszcze stałego zatrudnienia biorę co mogę. Jestem po technikum jak wspomniałam nie miałam jeszcze nigdy etatu. Pracowałam trochę na czarno i teraz pracuję na umowę zlecenie. Odezwał się do mnie sklep RTV AD i mam jutro rozmowę. Ile w takim sklepie się zarabia? Wiem, że może paść pytanie odnośnie moich oczekiwań. Dodam, że ucieszyłaby mnie nawet najniższa krajowa, bo teraz zarabiam na tych zlecaniach góra 600zł miesięcznie. No, ale jeśli mogłabym więcej zarobić to zawsze byłoby to coś. Może ktoś wie ile taki pracownik zarabia. Nie chce przesadzić.. ale nie chce tez zostac poszkodowana. Chociaz kazdy grosz powyzej 600zl bylby sukcesem.

Gość ghchg
mysle ze 1500 netto

Gość moniczka8888
A mieszkam w mazowieckim, ale to nie Warszawa. Mieszkam w Radomiu tu zarobki nie są wysokie..

Gość ghchg
wiesz to zalezy w jakim sklepie mój kumpel w media ma 2200 więc mysle ze z 1500 powinnas dostac

Gość karafekkkkkk
Monika możesz liczyć na zarobek na poziomie 1800 zł brutto ( na rękę dostaniesz jakieś 1200-1300zł)

Gość moniczka8888
Ehh czytam wlasnie opinie w internecie na temat tego sklepu i jest ona straszna. Chodzie o RTVeuro sugerowac sie tym?