Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mokro mam...

mam za mokro podczas sexu...

Polecane posty

Gość za mokro mam...

Wspolzyje od czerwca. Od kilku miesiecy podczas sexu po prostu tone...no strasznie mokra jestem, leci ze mnie po prostu. Popdczas pieszczot tez robie sie strasznie mokra, majtki mam cale mokre. Wczesniej nigdy tak nie mialam. bylam u gina, ale mowil, ze wsyztsko jest ok. Normalnie nie mam zadnych uplawow itp. Jaki moze byc tego powod?

Gość a ja uważam inaczej
ciesz się... niejeden facet mary o takiej sytuacji, że kobiecie cieknie po nogach albo ma mokrą bieliznę... mokrość dla wielu facetów jest wyznacznikiem tego jak podniecają swoją kobietę.,... doceń to... to jest bardzo sexy

Gość za mokro mam...
tak myslisz? Moj facet mowi, ze to go bardzo podnieca ale czasem w pozycji na jezdzca on jest clay mokry, albo jak w pozycji klasyczje ja leze to pode mna na przescieradle jest wielka mokra plama, czasem sama uzje ze po prostu cieknie ze mnie...

Gość za mokro mam...
Od niedawna przenieslismy sypialnię do budynku gospodarczego gdzie chodza luzno kury i kaczki. Strasznie kręci to mojego miśka :). Wcześniej zalewalismy sąsiada i były niepotrzebne koszty ....

Gość ten_facet
jezeli Twojemu facetowi nie przeszkadza, że na jeźźca jest mory a Tobie, zę brudzisz prześcieradło przy klasycznej (a zapewniam Cię, że plama na prześcieradle nie jest niczym nadzwyczajnym ani wstydliwym nawet jak niejest sie tak mokrym jak Ty piszesz) to powinnaś wręcz podbudować swoje ego... mówię Ci, dla faceta to w większości przypadków znak, że potrafił Cię nieźle rozgrzać, więc korzystaj z tego. wiele kobiet jest zbyt suchych nawet przy mocnym podnieceniu i muszą używać żeli nawilżających... pomyśl, jak to wpływa na nastrój i chwilę... Ty to masz "w gratisie" bez odwracania uwagi... naturalnie... twoje sex-ego powinno być podbudowane.

Gość ten_facet
ignoruj te podszywki, to podstawowka jeszcze nie spi...

Gość za mokro mam...
dzieki, od razu mi lepiej :) dobrze uslyszec opinie faceta na ten temat :)

Gość ten_facet
jak coś to pisz. Idę wyszorować plecy tacie :)

Gość brunetka wieczorową porą......
mój ja czuje że jestem bardzo mokra to jeszcze bardziej go to kręci ;-) ten _facet dobrze pisze:-p

Gość ten_facet
oczywiście, że dobrze piszę (poza oczywiście podszywami... ma się te trochę doświadczeń ;>

Gość za mokro mam...
dzieki, bo mimo ze juz troche lat mam (26) to sexualne doswiadzenie dopiero zdobywam :)

Gość Isssss
tez mam za mokro, to nie jest wcale tak fajnie bo moj facet nie czuje nic i ja tez i nie mozemy skonczyc ;p smiejemy sie narazie z tego ale pewnie do czasu czem tak sie dzieje? wie ktos? moze to byc przez to ze niedawno zaczelam sie z nim kochac i moze to taki szok lekki dla organizmuu i moze sie broni przed przetarciem albo od cyklu to moze zalezy? hmm?

Lepiej tonąć niż się "zacierać". Są kobiety, którym lepiej lub gorzej działa gruczoł Bartholina. Gdy dużo wilgoci, to się nam podoba, nie trzeba też wydawać na lubrykanty.🖐️

ludzie dlaczego robicie problemy z rzeczy, z których powinnieście być dumni. ja też się bardzo szybko podniecam i mam mokro, a meżczyźni to uwielbiają i mruczą zadowoleni :P też nie raz zostawiłam plamy i chlipało mi podczas seksu, ale to ich jeszcze bardziej podnieca i są w siódmym niebie. i tak jak ktoś napisał ciesz się że masz mokro bo niektóre mają ciągłe tarcie ;/

Gość Szybki Bill
Dziewczyno, ja używam lubrykantów, kremów i Bóg wie jeszcze czego, bo moja pani jest za sucha. Powinnaś się tym szczycić, a nie zapadać w kompleksy. Faceci to lubią.

ale tylko przez chwile jest fajnie a potem nic nie czujemy i lipa, to jest juz nie fajne nie ma czego zazdroscic tak naprawde

Gość EXTRA EXTRA
Ciesz się, chciałbym na taką partnerkę trafić by robiła się taka mokra to jest wspaniała sprawa. Wszystkiego najlepszego :) :)

Gość Rossseee
Też tak mam, ale jest mi tak błogo podczas seksu, że się tym nie przejmuję. Mój facet akurat lubi dochodzić kiedy ja już pulsuję od orgazmu, więc z uczuciem ciasności nie ma problemu. Pod wpływem skurczów nawet ciężko mu się pod koniec ruszać, bo robi się dużo ciaśniej.

mam ten sam problem.. szczerze mówiąc nie podbudowuje mnie to,że facetów to kręci,bo z moim jestem 2 lata, a od paru miesięcy jest taka sytuacja..Mi szczerze mówiąc to nie przeszkadzało,dopóki on nie powiedział że powinnam iśc do lekarza "BO TAK NIE BYŁO".Bardzo często jest tak,że z tego powodu on nie może dojść..Ja tłumaczę to sobie tak,że po takim czasie on wie,gdzie "nacisnąć" żeby było dobrze,szkoda tylko,że on nie ma z tego praktycznie żadnej przyjemności....:(

Gość Obserwator.
jmkm jeżeli uważasz, że on nie ma żadnych przyjemności, to może warto poszukać w innych pozycjach, które będą optymalne dla was obojga, które dostarczą wam obojgu przyjemności.? ;) Jeśli mimo wielu prób się wam nie uda zawsze możesz mu dogodzić ręcznie lub ustami ;)

Gość Kobayashi
Moja też tak ma ,że czuje się jak w beczce kislu

Gość kocham mokre cipki
wspaniale kochana. cudownie jest lizać taką mikrą cipke

Gość ludzki przedmiot
Nadmiar wydzieliny każdy zdrowy samiec powinien zlizywać. Czyli powodem jest brak zlizywania.:(

Gość Zocha 0000
Niech Cię to nie krępuje ;-) Tak jak już tutaj panowie napisali, to tylko znak, że jesteś podniecona, dla faceta to mega radość, zwłaszcza, że byłas u gina i wszystko ok. Najlepiej porusz ten temat ze swoim facetem, na pewno się nie zawiedziesz ;-) Pozdro ;]

ludziku czy taka ilość wydzieliny, nie przewyższyłaby twoich możliwości? 😴

Gość popaj marinner
Możecie rozłożyć folie.

Gość ludzki przedmiot
Wypijałbym wszystko i prosił o jeszcze Mary U.:(

Gość Zocha 0000
Lubisz ten smak "ludzki przedmiot"?

Gość ludzki przedmiot
Mój ulubiony smak i konsystencja.:( Każdy samiec lubi i jak dziewczyny macie w sobie nadmiar ejakulatu, to nie krępujcie się.:(