Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathleennnnn

Powrót do seksu...

Polecane posty

Gość kathleennnnn

Krótkie wprowadzenie: ja22, on 30. 5,5 roku w związku, mój pierwszy partner seksualny (i mam nadzieję, ostatni!) Na początku znajomości seks był wspaniały, nie mogliśmy utrzymać przy sobie rąk, każda okazja i miejsce były odpowiednie, po prostu bajka. Jakiś czas później zaczęłam studia dzienne i zaraz potem pracę na cały etat. Brałam tabletki antykoncepcyjne, które powodowały suchość i spadek libido, ale dawały pewność bezpiecznego seksu. Mój mężczyzna chciał się kochać cały czas, ja nie miałam na to ochoty. Byłam przemęczona pracą i studiami, do tego stres... Spotykaliśmy się u mnie albo u niego (zawsze był ktoś w domu) więc na zbliżenia nie miałam ochoty. Jedyne, o czym marzyłam przez te 2 lata, to porządnie się wyspać. Teraz mieszkamy razem. Seks jest słaby, bo bardzo rzadki. Ciężko namówić moje kochanie do zbliżenia, teraz to on jest przemęczony, a ja napalona. Nie zawsze jest w pełni gotowości lub nie może skończyć. Ostatnio mi powiedział, żebym nie oczekiwała od niego niewiadomo czego po tym, jak przez 2 lata go odpychałam... Nawet nie wiedziałam, że to aż tyle trwało. Teraz chcę zawalczyć i odbudować nasze życie erotyczne. Chcę kupić dobry żel nawilżający, seksowną koszulę nocną, zacząć się bardziej starać. Jedyną przeszkodą jest to, że trochę się mijamy w domu - gdy ja wracam z popołudniowej zmiany,on już śpi, za to rano, gdy mam największą ochotę, on już jest zajęty pracą. Podzielcie się pomysłami, jak zadziałać na wyobraźnię mężczyzny? Już dawno nie miałam takiej ochoty na seks, muszę go tylko znowu z tym oswoić...

Gość Oraz Hawajanie...
Koszula nocna z samej nazwy już jest aseksualna 🖐️

Gość kathleennnnn
A wibrator? Myślałam żeby mu na czole taki specjalny przymocować, wtedy bym się na niego nadziała.

Gość kathleennnnn
Koszula nocna aseksualna? ehhh, może masz na myśli bawełnianą ze słonikiem z przodu... Ja myślałam o czym w tym stylu: http://www.intymna.pl/p41,874,0,12,17,,atena-komplet-151 Długa, czerwona, nieodkrywająca wszystkiego... Albo coś z satyny... Czy coś takiego działa na mężczyzn?