Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teltelefon

telefon z dotykowym ekranem.

Polecane posty

Gość teltelefon

hej, mam do Was takie pytanko. otoz doslownie przed momentem przestal mi dzialac w telefonie ekran dotykowy (wyslalam smsa, odlozylam telefon na biurko, po chwili wzielam go z powrotem i ekran nagle od tak sobie przestal dzialac) boczne przyciski dzialaja bez zarzutu a ekran nie dziala w ogole. w zwiazku z tym mam pytanie, jest to samsung avila zakupiony w salonie orange dnia 21.12.2009, w gwarancji wyczytalam ze jest to okres 24 miesiecy, czyli jest jeszcze wazna. tylko kwestia tego czy w ramach gwarancji naprawia mi panel dotykowy czy nie? telefon nie posiada zadnych uszkodzen wiec z pewnoscia nie jest to wina upadku. i druga kwestia kontaktow i zdjec ktore mam w telefonie? czy one nadal w nim beda? czy po wymianie moge je stracic?

Gość teltelefon
up, prosze o pomoc :|

Gość teltelefon
ale moj ponad rok czasu dzialal bez zarzutu :(

Gość teltelefon
up

Powinni naprawić skoro jest na gwarancji. Idź do punktu, powiedz co i jak i zobacz, co Ci zaproponują Ja lubię telefony z ekranem dotykowym, kwestia przyzwyczajenia

Gość mam iphone i działa
bez zarzutu

Gość jaaa ogladałammm
Boże jaka kretynka z ciebie. Wiesz kiedy kupiłaś, wiesz ile miesięcy gwarancja to sobie policz cioto.

Gość teltelefon
Boże jaka kretynka z ciebie. Wiesz kiedy kupiłaś, wiesz ile miesięcy gwarancja to sobie policz cioto. moze troche kultury co? nie pytam czy mam wazna gwarancje tylko czy naprawa EKRANU DOTYKOWEGO kwalifikuje sie do gwarancji. proponuje Ci juz isc spac, bo przeciez w podstawowce (bo zapewne masz nie wiecej niz 12 lat) lekcje zaczynaja sie o 8,wiec nie wstaniesz.